Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj/dobrý den,
chtěla bych pro dceru nakoupit spodní prádlo, trénujeme nočník, je jí 15 měsíců. Problém je ten, že většinově nosí velikost 74, něco má 80, ale toho má málo. Je opravdu drobná. Poradíte, kde sehnat spodní prádlo v takto malých velikostech? Díky moc za radu.
A nechceš spíš zkusit ty natahovací plínky jako kalhotky? Bude to méně stresující pro všechny. Stejně mi přijde, že to řešíš příliš brzo. V tomto věku si to podle mě nebude uvědomovat a nebude schopná cíleně ovládat svěrače…
@nozu ty natahovací plínky máme. Ona právě moc hezky spolupracuje, na nočníku sedí, i se už parkrat vycurala, když byla nahatá na zahradě. Ale když má plínu, i tu natahovačku, tak si sednout nejde a pustí to do ní, neuvědomí si to.
Malé kalhotky má KIK, je to velikost 86/92, ale jsou malé a stačí jednou na 60 a hned máš pidi
. Klidně je nakup, však ony se neztratí. Ale možná bych ještě zvážila tréninkové.
Dneska mi v Kik paní tvrdila, že nejmenší jsou 92, a ty jsou fakt obří, to bych ji tam strcila dvakrát. Je to jen lokálně nebo se mám podívat jinam?
Sinsay má obecně hodně malý a úzký věci. Jen to teda není extra kvalita.
Loni jsem v nouzi koupila synovi body v Pepcu, vyprala na 40, než to obleče a z 56 byl obleček pro panenku. Dcera kamaradky si to tedy na tu panenku vzala
Treba by se srazily i kalhotky ![]()
Kalhotky z Kik byly malinké, ty nosila dcera ve 3,5 letech na trénink (ostatní oblečení měla 86/92, kraťasy klidně 62/68). Vel 86/92.
Klidně bych koukala i po klučičích slipech v této velikosti. A vyprat na 60.
Hodně malé kalhotky jsem kupovala online v Sinsay - plus jsem je lehce zapošila v pase, ať drží.
Dcera mi čůrala na nočník klidně v 10měsících, ale odplenkovala se tak v roce a třičtvrtě a to už perfektně mluvila, noc jsme řešili ještě dlouho potom…druhá dcera je nedonošená a v 10m nosí velikost 80/86…oni ty velikosti moc neodpovídají…jinak malinkaté kalhotky má v HK firma vlček, těch měla dcera hodně v začátcích, potom ji hezký seděla značka EMI a pak i sinsay.
Ja první dceři (odplenkovala se sama v roce a půl) kupovala buď EMY kalhotky nebo pak v Tescu. Je pravda ze se pranim trochu srazí tak bych se nebala vzít ty malé z tesca a prohnat je prackou na 60 a budou akorát ![]()
@Anonymní píše: Více
Joo to dcera taky se občas v roce vycurala…ale pochopila to prostě taky cca ve 20m… a jak jste řešili noc? Já to nechala na dceři… těsně před třetima narozenináma přišla že plinu nechce, že to zvládne a pohoda… a nechala bych to tak.dal…děti mají nárok do 5-6ti let v noci na pocuravani se.
Jo Pepco, Tesco, Kik se sráží…takže stačí prohnat vissi teplotou nebo sušičkou…jinak myslím že je na to ještě malá a kalhotky vám počítá stejně jako tu plinku…dcera to taky dělala…když byla loni od jara jen v šatech nebo sukynce tak chodila krásné na nočník sama…jakmile jsem ale dala kalhotky tak to do nich pustila…neuvědomovala si že to není plinka ale jen látka…docházet jí to začalo až po letos v zimě když začala i s plinkou hlásit že chce čůrat…v srpnu ji budou 3…