Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak jsem po delší době nakupovala nebo spíš okukovala současnou módu, zatím jen v nákup. centrech
Miluju klasiku plus nějaký nový trend, který mi vyhovuje, no hlavně aby mě to slušelo
Potřebovala jsem, protože mam bříško, rovný topík bez rukávů, u mě je lepší když je delší. Ráda si připlatím za kvalitní materiál.
Naprosto nemožné něco takového sehnat. Byla jsem fakt překvapená co jsem viděla na ramínkách.
Topíky bez rukávů pouze "uštrikované " ze silné vlny či příze. Vše prostě pletené, tmavé barvy a vůbec se nehodící do veder, obtažené, tedy jen na štíhlé, nic vůbec nic se nedalo vybrat a všude
Moje oblíb. obchody…Reserved, Promod( ten zmizel), Mohito, atd atd nic
Ani Lindex pro ženy ve středním věku, nic vše teplé, obtažené
Ve vedrech nesnesu cokoliv teplého
Byla jsem zklamaná
Zbývá jen zajet za nedaleké hranice do Německa, tam vždy jeden kousek i drahý ulovim
Mějte se
@Jamulamu No, jelikož už všude v kramech mají podzim, tak není čemu se divit, že do vedra nic není…
Tak věci na léto leda ve vyprodeji, to se kupuje na jaře, teď uz mají podzimní kolekce ![]()
Bohužel obchody v Česku ve většině případů stojí za prd. Když už něco vypadá nositelně, tak to je děsný materiál. A k tomu to, že v půlce července se už prodává podzimní kolekce, v září se začne objevovat zimní. Takže sehnat v létě něco na léto, je nadlidský úkon ![]()
Prosím Tě, Zara, Stradivarius, Tatuum, Comma, samé pěkné věci.
Jak píší již nade mnou, trošku jsi zaspala dobu.
V létě se nakupuje oblečení na podzim, na podzim na zimu, a tak dále.
Nyní max. ve výprodeji nebo si počkej na jaro
.
Nakupuju na Vinted a ještě se mi nestalo, abych nenašla přesně to, co jsem hledala ![]()
@Ju21na píše: Více
ty jo, nějak si nedovedu představit, jak v těchto úmorných vedrech na začátku léta vejdu do obchodu a budu si tam zkoušet teplé pletené oblečení
![]()
@j.a.n.i1 @Kriss Tina pristi tyden pujdu kupovat zimni boty, at je jako kazdy rok nepropasnu. ![]()
Už teda chápu, proč jsou ty značkové obchodě pořád prázdné, když prodávají oblečení na dobu za 3 měsíce
![]()
@stinga píše: Více
Ono je to kazdy rok driv a driv. Za pet let to bude o tolik driv, ze letni kolekci zacnou prodavat v lete. ![]()