Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Asta135 píše: Více
Dneska se nosí snad vše. Na tohle jsem si nikdy nehrála a nosím to, co je mi pohodlné. Když vidím některé módní kreace v dnešní době… ![]()
Mi je jedno, co je out. Neřeším, co se teď momentálně nosí, ale co mi lichotí postavě. Nosím nejvíc šaty, sukně a tuniky. Je to pohodlné, hezké. Když si dám rifle, tak si dám úzké na tělo. Ty široké bych si nedala ani doma na zahradu. Vidím, jak to holkám (mým ultra hubeným holkám, které nemají žádný zadek) zvětšuje kombajn. Bije to do očí. Děkuji. To nechci. Myslím, že mám hezký, tvarovaný zadek. Podporuji to i pravidelným dřepováním. Do žádné plandavé riflové handry ho dávat nikdy nebudu.
Skinny jsou totálně out? Tak ještě že je mi to jedno
Já mám pěkný nohy, tak je nosit můžu ![]()
Nosí se to, v čem se cítíš pohodlně. Já osobně střídám Slim a regular džíny. Ale nosím je málo, spíše nosím šaty a sukně a nebo různé formální kalhoty. A zde mám také různé střihy od užších po široké a jedny s rozparky na nohavicích.
Kde si přišla na to, že skiny jsou totálně out?
Nechápu v čem je problém, nos co se ti líbí, v čem se cítíš dobře. Třeba ty Mom jeans jsou děsný, to bys je nosila proto že by to bylo údajněmoderní, ale vypadala bys v tom jak pako?
@Paoloska píše: Více
Taky mám pěkný dlouhý a hubený nohy a skinny mi lichotí, ale na nikom už fakt skinny nevídám…
Kdybych měla být poslední na planetě, která vlastní skinny, tak se jich nevzdám a nevyměním je za údajnou poslední módu. Když vím, že ta poslední móda se mi hnusí a není vůbec hezká. Že dělá škaredý vzhled postavy. Ať si je nosí, kdo trendy v módě vymýšlí.
Jsem štíhlá a nejraději nosím slim. Skinny se mi moc nelíbí a je fakt, že je taky na nikom už moc nevídám. Široké džíny nenosím, nesluší mi, nosím ale široké kalhoty z jiných materiálů.
Nosím, co je mi pohodlné a sedí to mé postavě. Trendy fakt nesleduju. A když byly v módě tepláky a legíny, nikdy jsem je nenosila.
![]()
V módě jsou nejspíš široké a krátké nad kotníky. K tomu crop top a masivní tenisky. Vypadá to hrozně a nikdy bych si to neoblíkla. Nosím úzké džíny, protože jsem tlustá a v širokých (a natož krátkých) bych byla neforemná ještě víc, než už jsem.
Jsou moderni siroke, ale nevzala bych to na sebe, protoze by mne to dvakrat zvetsilo a to dekuji, nechci. Ja to vidim skoro jen na mladych. My starsi snad muzeme dozit na normalnich dzinach ![]()
@veria píše: Více
Já ještě zas tak stará snad nejsem, aspoň se tak necítím 😆 😆 😆 (26). Každopádně díky všem za diskuzi, budu vklidu dál nosit svoje skinny a jsem moc ráda, že nejsem poslední na planetě a že nejsem totální módní peklo 😆 😆
Mlade jsem myslela 13-20 let
ale ani ty nejsi stara samozrejme a jestli jsi stihla, nebo spis hubena, klidne si ty siroke vezmi, pokud se v nich budes citit dobre ![]()
Dotaz je jasnej. Letní módu vcelku zvládám, letní plátěné kalhoty, siroký a delší kraťasy… Bla bla bla. Ale co až budou na řadě džíny? Skinny jsou už totálně out, ale jsou to jediný džíny, který mám
nosí se rovnej střih? Mom jeans? Nebo co mám k sakru shánět 😆 nechci bejt sto let za opicema a k týhlě módě jsem se musela mentálně celkem dopracovat