Jaký džíny se nosí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
5.8.24 11:12

Tak to je hodně lidí totálně out. Módní široké kalhoty vídám jen na teenkách. K tomu crop top a nebo oversized mikiny. Za mě je to děs. Oblečený jako bezdomovci. Ale taky jsme jako mladý chtěly být trendy a nosili něco jiného než naše mámy. Nosila bych co ti sluší a v čem se cítíš. Inspiraci bych hledala spíš u žen co se oblékají jako dámy a ne u 15ti letých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45712
5.8.24 11:13
@Zepel91 píše: Více

Presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
5.8.24 11:14

@Asta135
Já mám pořad ráda skinny, obzvlášť v zimě k vysokým kozačkám miluju skinny :).
Pořídila jsem si i já mírně široký džíny :D, ale takový jen ty decentne :oops:.

Jinak já mam radši saty, sukně, elegantní kalhoty - klidne i široká nedžinovina:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.8.24 11:37
@Asta135 píše: Více

Na mně bys je viděla. Taky mám dlouhý štíhlý nohy a skinny mi prostě padnou a sluší. Ani netuším, že nejsou v módě a nezajímá mě to.

Ty dlouhé a plandavé džíny co teď vídám a co asi v módě zrovna jsou, tak to není nic pro mě a nosit to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
5.8.24 11:56
@Kelsey píše: Více

Já zadek mam už vyrysovanej, stihla jsem a v tech mých mírných sirokačích ho stále mam jako v tech skinny :) i ve formálních širších kalhotách mam zadek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
5.8.24 14:06

Vyřadila jsem hlavně bokovky. Slimky nebo skinny s vyšším pasem se mi pořád líbí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
5.8.24 14:59
@Blondiena píše: Více

Bokovky se zas nosí, co jsem tak postřehla… 😆 😆

• Citovat
  • Upravit
1248
5.8.24 15:32

Nosila jsem bokovky proklatě nízko a už se mi nelíbí, stejně tak kalhoty do zvonu, které se taky nosí. Myslím, že zvony už na sebe nikdy nevezmu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
6.8.24 08:22
@Blondiena píše: Více

Bokovky vypadaly z mýho pohledu dobře jen na hodne hubených holkách. Jakmile byla holka kypřejší byť jen trochu, už to moc pěkný nebylo. No a dneska holky nejsou kyprý, ale vyloženě tlustý a ty když se do těch bokovek narvou, to je supr čupr podívaná 😆 😆 a zvonáče jsem nikdy moc v lásce neměla. Ale volné střihy lehkých plátěných kalhot se mi teda líbí, hlavně na léto super praktický :)

• Citovat
  • Upravit
SK27
6.8.24 09:12

Nosím len skinny a je mi jedno či sú out alebo nie :lol:. Ja keď vidím tie široké rozťahané čo nosia mladšie ročníky, podľa mňa je to úplne hrozné a neviem čo na tom vidia, ale každý má svoj vkus :lol:.
Navyše chlap hovorí na tie široké čo teraz letia že sú pre neho úplne asexuálne :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.24 09:22

Učím na střední škole a dnešní módu nechápu. Holky, co nosí široké kalhoty, k tomu ideálně ještě oversize sako apod., vypadají ne na 18, ale na 40. Takový krásný holky s krásnou postavou, to už byly naše bokovky, ze kterých vše lezlo, lepší. :mrgreen:

Já trendy vůbec neřeším a nosím to, v čem je mi dobře.

• Citovat
  • Upravit
8302
6.8.24 09:23

Nosí se to, co si ráno oblečeš. Až ti skončí puberta, budeš mít jednodušší život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.8.24 11:40

Mě je jedno co je in a out. Nosím to co mi sluší a v čem se cítím pohodlně.
Ona se ta móda otočila. Dřív nosili široké kalhoty kluci - takové ty skate. Dneska nosí široké holky a kluci chodí v úzkých :D Divná doba. Já bych na sebe ty široké hrůzy nevzala :D Nejsem chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
6.8.24 11:46
@Abeba píše: Více

Kluci už taky nosí skate a široký, slimky už mladí právě vůbec 😁 ale teda i na klucích se mi víc líbily úzký než tyhle pytle..

• Citovat
  • Upravit
SK27
6.8.24 12:10

@Asta135 nos to čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre a nie to čo je v móde :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání