Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím všechny,
potřebuju poradit! Dcera letos nastupuje do školky, a jak se blíží podzim, tak začínám řešit výbavu na sychravé dny. Hledám pro ni bundu, která bude nepromokavá, aby zvládla i pořádný déšť, ale zároveň nebude stát půlku výplaty. Nemusí to být žádná luxusní značka, hlavně aby byla praktická a něco vydržela. Máte nějaké tipy, kde hledat, nebo na co si dát při výběru pozor? Díky moc předem za jakékoliv doporučení! Zatím jsme bund vždycky podědili, takž kupujeme poprvé ![]()
P. S. A pokud víte i o nějaké výprodeji, kde se dají bundy sehnat za rozumnou cenu, určitě se pochlubte ![]()
Ahoj, podívej se na Zalando Lounge. Já tam nedávno koupila tuto bundu ve slevě.
Mně se strašně líbí bundy od unuo. Prodyšné, lehoučké, nepřijdou mi ani extra drahé a nepromoknou.
Unuo, littlethings nebo koukni na marketplace na různé švadlenky, u nás dceři bundy šije babička a většinou je máme vymakanější než z obchodu…kalhoty si ušiju já…nebo mám ráda značku littlethings z Pardubic, unuo…můžeš kouknout i na Decathlon
Souhlasím, Unuo je skvělý, měli jsme softshellky vel. 92 a nechápu, jakto, ale dcera je nosila snad 3 sezóny a jako by rostly s ní 🙏
k_hand:. Po bundách taky pošilhávám a myslím, že budeme potřebovat tu jejich růžovou s jednorožci 🙈
Kupuju na vecicky.cz … taky vydrzi vic sezon, jsou rostouci a maji super strihy
@deMerteuil ježiš, uáá ta je krásná, škoda, že mám jen syny
ti by mě hnali.
ale naštěstí tam mají i s bagrama. Takže pohoda. ![]()
Přidávám se k holkám výše
unuo jsem znala skrz látky, které měly fajn a už od nich máme druhou bundu - vydržela nošení jak syna, tak i dcery (u nás také dědíme, recyklujeme
)
Taky mám nejradši Fantom - některé druhy mají bezkonkurenční parametry softshellu. Ale - pokud se nejedná zrovna o lesní školku, tak oni toho v dešti zrovna moc nenacourají a často preferují klasika dlouhou pláštěnku. Takže my jedeme doma bundy Fantom (kupuju každou druhou velikost a mají je na dva roky), ale do školky mají levnější, velmi často poděděné kousky, protože tam není zdaleka taková zátěž, co se týče vnějších podmínek, zato tam dostává oblečení zabrat a nějakej ten flek nebo dírka nejsou výjimkou.
Co bylo na Fantomu tak hroznýho, že jste příspěvek smazali? @admin
Jinak s Unuem mám morální problém, co se pana majitele týče, takže se mu vyhýbám asi jako Penamu a tak
Vím, že to spousta lidí neřeší, to jen tak postřeh pro ty, kdo ano.
@ugluk píše: Více
Dik za upozorneneni. Tak jsem se mrkla a zas to jdu zavrit tedy.
![]()
@Raamgaad nikdo se k ničemu nepřiznal. Velmi se za smazání příspěvku omlouváme. Prosím napište ho znovu, byla to chyba, i když opravdu nevím, kdo příspěvek odstranil, ani jsem ho neviděla. Pokud byl bez odkazu, byl v pořádku a neměl být smazán. Navíc bez nahlášení (kdyby byl nahlášen, našla bych ho v administraci).
Krásný večer
Diana ![]()