Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám takovou otázku mate už zabalené vánoční dárky nebo mate ještě čas? Ja mám už zabaleno už jen týden do Vánoc ![]()
Vůbec. Ještě je něco v odkladišti PPL. Tam se dostanu zítra nejdřív. Budu úkolovat muže. Měl by být v pondělí a úterý dopoledne doma. Ať si hraje balením dárků.
Plán na víkend je jasný. Dneska a zítra budem postupně dopékat a dokončovat cukroví. Zítra chceme zdobit stromek, když byl drahý, ať si ho užijeme. V neděli uklidíme společně. Opereme všechny postele. Peřiny a polštáře se nechají vyvětrat venku.
Příspěvek upraven 16.12.22 v 15:29
@cojetidotoho píše:
Mám takovou otázku mate už zabalené vánoční dárky nebo mate ještě čas? Ja mám už zabaleno už jen týden do Vánoc
ještě ti chybí anketa, za takovou diskusi nic nevyhraješ
Ja je balim hned po koupeni, jinak jsem nevydržela a casto darovala driv ![]()
@cojetidotoho píše:
Mám takovou otázku mate už zabalené vánoční dárky nebo mate ještě čas? Ja mám už zabaleno už jen týden do Vánoc
Nemám.
Nemám, ještě mi chybí nějaké ušít
když to stihnu, tak v pondělí ![]()
Párkrát jsem jako dítě balila 24. ráno, když táta zdobil stromek. ![]()
Letos slavíme Vánoce dřív kvůli práci a balit plánuju 3 dárky (pro mě, manžela a rodiče) nejspíš pozítří. Ten balící papír musím ještě koupit. ![]()
Taky balím hned po koupení, jak se to nakupi, tak to je konečná.
Teď tam pár nezabalenych mám, ale pořád za zadkem dítě, večer odpadam s ním, takže netuším, kdy to dobalim. ![]()
Nemam, zvazovala jsem, ze zabalim vcera, kdyz deti usnuly.. ale nakonec jsem dala prednost spanku.. tak treba to klapne dneska..:)
Nemám
balím vždycky až na poslední chvíli. Letos jsem vůbec nezvládám a asi dva balíčky mi někde trčí a jeden ještě ani neodeslali.
Kdybych je měla nakoupené
tak by už zabalené byly. Hrozně mě to baví, taková malá chvíle kreativity ![]()