Mateřská a bývala práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zaměstnavatel ti nic platit nebude, PPM dostaneš vypočítanou z platu z posledního zaměstnání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahaaa já myslela ze jo
protože v nové práci by mi do roka chyběli 3 měsíce které jsem dopracovala ještě v bývalé práci ![]()
- Citovat
- Upravit
Zaměstnavatel ppm neplatí, tu platí ossz. Z podkladů z posledního zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne odevzdas papír, od dr co ti dá, poslednímu zaměstnavateli a ten ho pošle na socialku. Mateřskou platí stát ne zamestnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PPM se pocita pouze z posledního zaměstnání. Tedy za dobu odpracovanou ti udělají průměr, vypocitaji DVZ a z toho se ti vypočte kolik budeš dostávat. Jaké jsi měla příjmy v předchozím zaměstnání tedy nikoho zajímat nebude. Vyplácí to OSSZ takže zaměstnavatel neplatí nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ppn plati OSSZ a ze tvoji posledni prace jim poslou potrebne podklady (kolik sis vydelala) a podle toho bude vyse tve ppm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mateřská v Německu
Ahoj, ráda bych se zeptala, planujeme mimi, v ČR jsem u firmy 14let zaměstnaná, ale zvažuji možnost jít za přítelem do Německa pod agenturu jako pendler, pokud by se nám to podařilo např po 3 měsících, já neměla oddělenych 280dni v Německu, z čeho by se mi počítala mateřská? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, chci se zeptat… jsem na mateřské a co vím tak se vypočítává z posledního odpracovaneho roku… jenže já mezitím odešla do druhé práce tudíž by 3 měsíce mi měla zaplatit bývala firma mateřskou… to se někam hlásí? Děkuji všem
prosím připomínky jak jsem hloupá si nechte
jsem poprvé ba mateřské jinak dopracováno mám skoro 5 let… děkuji všem