Mateřská bez práce - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja jsem otehotnela pri studiu, takze zadna mateřská. Další deti jsem mela vzdy po 2 nebo 3 letech, takze opět zadna mateřská. A nikdy to ničemu nevadilo. Měli jsme nasetreno, manzel mel slusnej příjem, ja jsem chodila na brigády nebo delala z domu vzdy az do porodu, takze jsem příjem mela taky, i kdyz mensi… nějak me nenapadlo řešit, ze nebudu mit mateřskou. Peníze byly. Kdyby nebyly, neplánujeme dítě. Byt tebou se napřed finančně zajistím a pak az vyrabim dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku
Jak jste našetřili částku, která Vás „vytrhla“ když jsi otěhotněla už na škole
?
Nerýpu opravdu by mě to zajímalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apolena05 Tak pracovat se dá i při škole. A pokud máš dobře placenou brigádu, tak se dá vydělat slušné peníze.
Příspěvek upraven 08.05.26 v 18:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do začátku jsme měli našetřeno, pak se stavěl dům, tak jsme nějak fungovali a k druhému dítku už se manželovi zvedla výplata o více jak 20tis, tak v pohodě fungujeme z jedné výplaty…ale u obou dětí jsem mateřskou měla, mezi nimi pracovala na zkrácený úvazek…tak ty začneš rodičovským příspěvkem a chlap by se měl snažit Vás zajistit… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Apolena05 měla jsem 2 stálé brigády od 15 let az do toho otěhotnění ve 23 letech. Během toho jsem jeste 2 roky mela treti brigádu. Kromě koupě 2 hudebních nástrojů jsem si ty peníze šetřila. Stejne tak jsem si šetřila temer vsechny peníze, co mi babicky dávaly k narozeninám a vánocům. Na VŠ jsem dostala za červený diplom na tu dobu docela hezkou částku. Proste jsem skudlila vsechno, co jsem kde vydělala nebo dostala, jsem skrblik. A jak se to pak hodilo… behem 7 let doma se 3 detmi většina mych úspor padla. S jedním, i kdyz slušným, platem manzela se pohodlně vyzit nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerozumím tomu, že nemáš moc času. To je ti přes 40? Co to je za záhadné zdravotní potíže, které to najednou brání otěhotnět?
Prostě hledej novou práci a s pokusy o otěhotnění počkej, až ti to časově vyjde na mateřskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejlepší by bylo si najít novou práci, přečkat zkušebku a začít se snažit až po zkušební době.
Pokud ti není přes 40, tak to ty 4 měsíce už nevytrhnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit