Mateřská dovolená Přerov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monca.P90 materskou dovolenou budes resit se zamestnavatelem. Penezitou pomoc v materstvi na čssz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Monca.P90 Pokud myslíš peníze, pak bych zašla na místní sociálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 zaměstnavateli se posila papír od gynekologa na mateřskou. Jenže nejsem tam tak dlouho a jsem na neschopence a další věci, a proto se ptám KDE zjistím zda mám nárok na mateřskou od zaměstnavatele, rodičovský příspěvek co dostávají všichni je mi jasný 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:
@1mila2 zaměstnavateli se posila papír od gynekologa na mateřskou. Jenže nejsem tam tak dlouho a jsem na neschopence a další věci, a proto se ptám KDE zjistím zda mám nárok na mateřskou od zaměstnavatele, rodičovský příspěvek co dostávají všichni je mi jasný 😊
Mateřská dovolená a PPM = peněžitá pomoc v mateřství není to samé
Rodičovský příspěvek je zas další level. Holky ti radí dobře. Zajdi na sociálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:
Už jsem ti psala..musíš na sociálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 jestli jsi zamestnana, dostanes od zamestnavatele volno. Tedy materskou dovolenou. Pokud chces dostavat nejake penize po dobu materske dovolene, pak musis na socialku, ktera je vyplaci. Zda na ne mas narok zjistis na te socialce, nebo ti tady dokaze odpovedet dost holek, jak to v tvem pripade je. Neni to vubec nic sloziteho
o rodicovskem prispevku jsem nepsala ani slovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miasofi @P4ja ano zajdu na socialku, na bayerce či smetanka ? Popřípadě jakou přepážku hledat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:Řekla bych, že spíš Bayerka a oddělení nemocenských davek. A myslím, že když zavoláš na infolinku, tak by ti to též mohli říct.
@Miasofi @P4ja ano zajdu na socialku, na bayerce či smetanka ? Popřípadě jakou přepážku hledat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90
Zkus zavolat na tohle číslo a popsat jim svou situaci 581 277 111. Ale osobně by to možná bylo lepší, však uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja @Miasofi zítra je středa tak zajdu osobně. No a na jiném servru prý na smetanku a oddělení rodičovský příspěvek. No jsem z toho jelen. Zajdu na jedno a kdyžtak mi řeknou kam jít. Ale i tak moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:
@P4ja @Miasofi zítra je středa tak zajdu osobně. No a na jiném servru prý na smetanku a oddělení rodičovský příspěvek. No jsem z toho jelen. Zajdu na jedno a kdyžtak mi řeknou kam jít. Ale i tak moc děkuji.
Tak logicky tobě nejde o RP ale o PPM, což je dávka nemocenského pojištění. Dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90
Na Smetance je přece úřad práce, tam budeš řešit právě ten rodičovský příspěvek. Mateřskou fakt na sociálce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monca.P90 píše:
Rodičovský příspěvek se ale řeší na úřadu práce. Ten nemá s mateřskou nic společného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děvčata a porodné se v přerově řeší taky na té sociálce na smetance ?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit