Mateřská - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím přišla už někomu mateřská z Prahy?
Mateřská dovolená odnikud nikam nechodí. Nemá nožičky.
- Citovat
- Upravit
@Marieke píše:
Mateřská z Prahy? Mateřskou platí zaměstnavatel, ne?
Ne, materskou plati ČSSZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tala20 píše:
Mateřská dovolená odnikud nikam nechodí. Nemá nožičky.
Na dovolenou se nikdo neptal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me prvni prisla az nekdy v polovine mesice, dalsi chodi hned v prvnich dnech, treba do 4. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já tam neměla všechny podklady tak mi to posílali zpětně za dva měsíce a nevím kdy je přibližný výplatní termín pro Prahu. Dekuju moc 😊
Ano, přišla a to už 4.9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Me prvni prisla az nekdy v polovine mesice, dalsi chodi hned v prvnich dnech, treba do 4.
@Magda124 píše:
Ano, přišla a to už 4.9.
Mě přišli prvni dvě najednou, klasika něco zaměstnavatel nedodal. Ale tento měsíc nic. Ale na skupině jsme pak zjistili ze asi 20 holek ji taky nedostalo a dneska to postupně začalo chodit tak jsem zvědavá.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě přišli prvni dvě najednou, klasika něco zaměstnavatel nedodal. Ale tento měsíc nic. Ale na skupině jsme pak zjistili ze asi 20 holek ji taky nedostalo a dneska to postupně začalo chodit tak jsem zvědavá.
Mně teda přišla hned i ta první (nastupovala jsem 1.7.). Pouze mi přišel doplňující dotaz na číslo účtu, to jsem obratem vyplnila a hned snad za 2 dny jsem peníze měla na účtu. Za srpen i září byly peníze na účtu čtvrtého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magda124 píše:
Mně teda přišla hned i ta první (nastupovala jsem 1.7.). Pouze mi přišel doplňující dotaz na číslo účtu, to jsem obratem vyplnila a hned snad za 2 dny jsem peníze měla na účtu. Za srpen i září byly peníze na účtu čtvrtého.
U mě byl problém že jsem na sociálce byla vedená pod starým příjmením nevím proč. Takže když poslali papíry nevěděli jak to sparovat. Až když jsem zavolala řekla staré příjmení a datum narozeni bylo jasno. Naše účetní ztratila kopii rodného listu syna a oddaci list a nějak mi to neřekla 🤦🏻♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam neměla všechny podklady tak mi to posílali zpětně za dva měsíce a nevím kdy je přibližný výplatní termín pro Prahu. Dekuju moc 😊