Mateřská - Praha

Anonymní
6.9.23 10:27

Mateřská Praha

Dobrý den, prosím přišla už někomu mateřská z Prahy?
Já tam neměla všechny podklady tak mi to posílali zpětně za dva měsíce a nevím kdy je přibližný výplatní termín pro Prahu. Dekuju moc 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
6.9.23 17:11
@Anonymní píše:

Mateřská dovolená odnikud nikam nechodí. Nemá nožičky.

• Citovat
  • Upravit
7703
6.9.23 17:15

Mateřská z Prahy? Mateřskou platí zaměstnavatel, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.9.23 18:33
@Marieke píše:
Mateřská z Prahy? Mateřskou platí zaměstnavatel, ne?

Ne, materskou plati ČSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.9.23 18:33
@Tala20 píše:
Mateřská dovolená odnikud nikam nechodí. Nemá nožičky.

Na dovolenou se nikdo neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 19:00

Me prvni prisla az nekdy v polovine mesice, dalsi chodi hned v prvnich dnech, treba do 4. :)

• Citovat
  • Upravit
1795
7.9.23 19:17
@Anonymní píše:
Já tam neměla všechny podklady tak mi to posílali zpětně za dva měsíce a nevím kdy je přibližný výplatní termín pro Prahu. Dekuju moc 😊

Ano, přišla a to už 4.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 20:50
@Anonymní píše:
Me prvni prisla az nekdy v polovine mesice, dalsi chodi hned v prvnich dnech, treba do 4. :)
@Magda124 píše:
Ano, přišla a to už 4.9.

Mě přišli prvni dvě najednou, klasika něco zaměstnavatel nedodal. Ale tento měsíc nic. Ale na skupině jsme pak zjistili ze asi 20 holek ji taky nedostalo a dneska to postupně začalo chodit tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
1795
8.9.23 01:37
@Anonymní píše:
Mě přišli prvni dvě najednou, klasika něco zaměstnavatel nedodal. Ale tento měsíc nic. Ale na skupině jsme pak zjistili ze asi 20 holek ji taky nedostalo a dneska to postupně začalo chodit tak jsem zvědavá.

Mně teda přišla hned i ta první (nastupovala jsem 1.7.). Pouze mi přišel doplňující dotaz na číslo účtu, to jsem obratem vyplnila a hned snad za 2 dny jsem peníze měla na účtu. Za srpen i září byly peníze na účtu čtvrtého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
8.9.23 08:41
@Magda124 píše:
Mně teda přišla hned i ta první (nastupovala jsem 1.7.). Pouze mi přišel doplňující dotaz na číslo účtu, to jsem obratem vyplnila a hned snad za 2 dny jsem peníze měla na účtu. Za srpen i září byly peníze na účtu čtvrtého.

U mě byl problém že jsem na sociálce byla vedená pod starým příjmením nevím proč. Takže když poslali papíry nevěděli jak to sparovat. Až když jsem zavolala řekla staré příjmení a datum narozeni bylo jasno. Naše účetní ztratila kopii rodného listu syna a oddaci list a nějak mi to neřekla 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat