materska zvyseni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
materska zvyseni?
Ahoj holky, vzhledem k tomu, ze se blizi konec roku zajimalo by me, zda bylo uz odsouhlaseno zvyseni materske na cca 7500,–Kc
Ja se obavam, ze ne
ale nejsem si jista.
Diky,
S.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S radosti bych pockala do 31.12.2006 23:59 - do te doby je mozne pozastavit platnost tohoto zakona.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
ja osobne tomu neverim, ze ty penize budou, takze je neocekavam. Na socce pry o tom vedi, ale nemaji zatim zadne pokyny, jestli vyssi rodicak opravdu bude. Takze se nechme prekvapit v unoru ![]()
R.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se dozvěděla, že zvýšení nebude, že je platnost zákona pozastavena. Víte o tom něco? Je to pravda?
Ivana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pajuska: o tom nic nevim ,ale pritom jak se ted politici hadaji o sva korytka pochybuju ze by si chteli rozhazet volice.. myslim ze dokud se nejak nedohodnou mezi sebou, prip. nebudou nove volby tak na to nesahnou (tudiz to nechaji schvalene) … ale muzu se plest
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodičák
ahoooj, já koukala na www.mpsv.cz a tam píšou jen to, že k 1,1,2007 vyjde v účinnost nový zákon č. 187/2006 Sb. který upravuje i výši rodičovského příspěvku, v aktualitách taky pro nás žádné špatné zprávy, jestli je to pravda tak zatloukaj kvůli voličům, ale myslím že kdyby to tak bylo tak by to bylo už ve zprávách ![]()
Zlatík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem položila dotaz přímo na diskusi Topolánek ohledně rodičovského příspěvku od roku 2007 a toto mi odepsal
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz!
Budu se snažit Vám odpovědět jakmile mi to čas dovolí!
Mirek Topolánek
Stačila pouze rychlá odpověď, že? Např ANO bude zvýšeno!!!! Po tomto tomu moc nevěřím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodičák
Lajlo, až ti napíše víc, dej nám vědět, jen doufám, že to bude dobrá zpráva
Zlatik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodičák
holky já jsem ještě napsala na mpsv přímo, pak písnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lajla: ono to tam je urcite dane jako automaticka odpoved, tzn. ze kdokoli napise jakykoli dotaz prijde mu toto .. no a az se k tomu nekdo dostane tak se na to mrkne.. takze bych to vubec nespojovala s tim jestli je odpoved ani ci ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky. Taky hrozně doufáme, že se to zvýší. Ale bohužel vyhráli ODS a ty byli proti tomu vůbec, ne? Takže my s tím nepočítáme. A navíc mají hrozně velký schodek a potřebujou ho někde snížit. A zrušit navýšení rod. příspěvku je pro ně úplně ideální. Takže nám zbývá se jen „modlit“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
materska
ahoj holčiny mě odepsali z mpsv :
Vážená paní,
k Vašemu dotazu sdělujeme: Vámi zmiňované zákony jsou již schválené a proto od 1.1. 2007 bude v platnosti i novela, která upravuje výši rodičovského příspěvku.
S pozdravem
Alena Jírová - odbor sociální podpory
takže by to platit mělo ![]()
Zlatka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit