Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Adamek bude mit 17.10. pul roku a chteli bychom v zime chodit do materskeho centra a taky na plavani kojencu. Ńevite nekdo o dobrem centru v Kladne nebo blizkem okoli?
Ahoj,mám kamarádku na Kladně a chodí do mateřského centra Spirála.Zjistím ti kde to přesně je a zda mají net stránky,ju?
zatím ahoj
Papka
ahoj, moc dekuji, to by jsi byla hodna.
Zatim se mej papa Elen
Do Spirály chodí i moje kamarádka takže bych taky nějaký kontakt mohla sehnat.Já osobně můžu dát kontakt na plavání v Kladně.
Binky
Ahojky,
jezdím plavat na Kladno už několik měsíců do Babyclubu Elma. Teď se kursy přesunuly na 4.základní školu, kde jsou u velkého bazénu i dva malé bazénky. Plavou vždy 4maminky (tatínkové) s dětmi a 8lekcí (30minut) stojí 1880Kč. Je tam i malá herna, kde se dá dětem také ohřát jídlo. Jsem spokojená, je to náš 4.kurs a budeme pokračovat dál. Nové kursy začínají, myslím, za dva týdny. Pokud chceš kontakt, pošlu Ti ho na SZ.
Nebydlíme přímo v Kladně, tak o Spirále nic nevím, ale za případné informace budu ráda.
Hezký víkend
Veronika
KLUB SPIRÁLA - LABYRINT
Na Růžovém poli 2672, Kladno (areál 34. MŚ)
tel. 312687021 info 12 - 17 hod
www.volny.cz/klubspirala
Doufám,že se vám tam bude líbit.Dejte pak vědět.Ahoj
Papka
Do klubu Spirála se dostaneš MHD č. 6, 3 a 33. Vždy jen přejdeš hlavní silnici na druhou stranu a projdeš mezi paneláky na takový (nevím jak to napsat, nějak nemám slov) plac, kde je restaurace Horník a bývala tam také samoobsluha a hned vedle je ten klub. Nikdy jsem v tom klubu nebyla tak nevím jak to tam chodí a vypadá to tam. Snad jsem trochu pomohla.
Sonja