zase to kakani

85
14.10.05 10:17

zase to kakani

Ahojte maminy,

mame takovy problem, asi pred 3 tydny jsem zacali s prikrmy, davame v poledne zeleninku s masem a vecer kasi a muj maly broucek uz 2 dny nekakal. Zatim teda nevypada ze by mel boleni briska, jen se divim kam to vsechno dava:)) Na obed sni v pohode celou sklenicku masozeleninoveho prikrmu. Reknu vam teda jsem z toho docela zmatena.Muzete me prosim poradit??

• kdyz mu chci zacit davat UM a pomalu odstavovat , jak mam poznat kolik UM muze vypit?
  • po zelenince musi zapit, ale caj a vodu odmita, muzu dat MM?

dekuji moc za rady a zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
14.10.05 11:19

Elen,
dva dny jsou vpohodě. Zkus více tekutin, klidně nakoj po jídle a pokud nemusíš hned odstavovat, tak neodstavuj, protože přeci jenom je toho „cizího“ papání najednou pro mimi moc a není nad MM! Možná zkus pomalu nějaké ovoce - mě se osvědčili ty první ovocné skleničky. Jenom si teď nepamatuju, které ovoce je „projímavé“ - že by hruška?
E. + 2,5r +1měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
14.10.05 11:28

Ahoj,
Matýsek po prvním příkrmu nekakal 4 dny a já už byla na mrtvici. Do té doby kakal 2-3× denně. Začali jsme ve středu a nakonec až v neděli odpoledne se mu povedl bez problémů krásný bobek a úplně bez problémů.
Taky jsem se bála, ale prý i ty 4 dny nejsou nic hrozného.
Od té doby bylo vše OK. Do teď kaká 2 x denně takřka bez vyjímky.
Já myslím, že projímá švestková přesnídávka od Hippu. Tu tady máme v záloze, ale většinou bychom to potřebovali spíš zhustit :)
Neboj, neboj, ono to určitě brzy vyleze :wink:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.10.05 12:50

Ahojky Elen,
u nás bylo něco podobného, dalo by se říct, že pořád je. Kubíkovy hovínka začaly po příkrmech taky stávkovat, ale po zhruba 14 dnech se „rozeběhly“ a začaly se v plínce objevovat vcelku pravidelně jednou denně. Na začátku příkrmů měl ale dost tvrdé bobky, tak nám pan doktor na změkčení poradil:

• ubrat mrkev, přidat brambory
  • vynechat banány a rýži
  • podávat šťávičky- nejlépe švestkové, hruškové
  • přesnídávky -podobně jako šťávy
  • hodně moc pít
    Musím říct, že se to upravilo, i když poslední 2 dny zase „stávkujeme“.
    Kakání zdar!!!

Luzilka a Kubík (8m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí