cvičení s miminkem

2390
13.10.05 15:46

cvičení s miminkem

Ahoj holky,

chtěla jsem se vás zeptat jak cvičíte s miminkama. Já mám 14deního Ondráška a zajímalo by mě co si kněmu můžu dovolit.Poradíte mi někdo?
Nebo víte o nějakejch stránkách kde to najdu.
A ještě jeden dotaz,máte některá zkušenost s lítáním s miminkama?

díky moc za vaše rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.10.05 16:46

cvičení s miminkem

Ahoj,
měla jsem knížku Masáže kojenců od Jany Hašplové. Je v ní něco o masážích a o cvičení v podstatě už od narození. Žádná velká věda to není. Na druhou stranu ne každé miminko si nechá všechno líbit. Ale knížka je napsaná pěkně a poučně a určitě je cvičení nebo masáž dobrý tip, jak se s miminkem ještě víc sblížit. Nebo to ukazují lektorky na plavání, jestli budete chodit.
Co se týká lítání, mám zkušenost až s letem ve třech a pak skoro čtyřech měsících. Doporučuju:

1. vybrat dobu kdy bude miminko nejspíš po dobu letu spát. Ale pokud možno ne usnutí půl hodiny před vzletem nebo hodinu po příletu.
  2. vzít autosedačku, připnout na kočárek a v ní může miminko prospat celou dobu před vzletem. Kočárek se musí hlásit předem (při koupi letenky) ale odevzdává se až před vstupem do letadla.
  3. počkat aspoň po šestinedělí, přece jen asi poletíte normální linkou, což je prostředek hromadné dopravy a dá se tam ledacos chytit

Jinak v letadle na vzlet a přistání musí mít dospělá osoba miminko připoutané ke svému pásu miminkovským pásem, který dostaneš od letušky. Sedí ti na klíně zády k tobě. Některé aerolinky půjčují dětské sedačky, ale na to se zeptej přímo v té společnosti, se kterou poletíte. Na živo jsem to neviděla, ale pro delší let to oceníš. Miminka lety snášejí až překvapivě dobře. Problémem bývá jen ten přetržený spánek. Čím mladší, tím méně vnímá rušivé podněty a tím méně složité je ho případně zase uspat. Jestli plánujete letět na dovolenou, vyberte destinaci, kam se neletí moc dlouho (3 hodinový let znamená aspoň 6 hodin cestování- cesta na letiště, 2 hodiny na letišti, 3 hodiny let a půl hodiny na zavazadla a něco na cestu z letiště).

Je to nějaké děsně dlouhé, snad jsem Tě nenudila :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.10.05 18:59

let

ahoj, myslim ze Wicky ma pravdu. Male deti znasaju let velmi dobre. Ja som letela s malym ked mal 10 tyzdnov a let bol v poriadku. Cely ho prespinkal. Trval viac ako 2 hodiny. Bol este v perinke, priputany baby pasom, viac menej lezal, urcite nesedel, aj ked to uvadzaju, ze by mal. Ale po:,–(te 10 tyzdnove dieta. Teraz ma 6 mesiacov, tento let absolvoval uz viackrat a vzdy v poriadku. Takze s lietanim si nerob starosti.

• Citovat
  • Upravit
1138
13.10.05 21:29

Já jsem pro Evu našla cvičení v mateřském centru od šesti týdnů, je to cvičení s básničkami. Krátká chvilka ti stačí na to se vše naučit. Já jsem spokojená, doporučuju a navíc - jsem mezi mluvícmi lidmi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.10.05 14:00

díky za typy. Akorát to lítání jsem myslela takoví to cvičení s mimískama,kde se s nima různě houpe a přehazuje.slyšela jste o tom některá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 16:45

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nezná nějaké centrum v Liberci, kde se učí masírovat miminka a cvičit s nimi.Na netu nějak nemůžu nic najít :,( Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí