Mateřské centrum Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
22.4.12 22:22

materske centrum plzen

Maminy mate nejake zkusenost z materskym centrem v plzni na Slovanech? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
22.4.12 22:28

myslíš jablíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.12 22:29

Bud jablicko nebo je tady jeste barvinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.12 22:32

Znám jen jablíčko.Moc mi nevyhovovala teda čtvrt ale to tě asi nezajímá a nevim teda jak má vypadat dobré mateřské centrum,ale přišlo mi to tam malé a oproti MC třeba ve městě i málo hraček.Žádnej program sem tam nikdy nezastihla a pokud tam bylo víc lidí tak děti akorát vzteklouši a rvačky.Na hodinku vyblbnout o.k,ale mnohem radši je malej v domě pohádek.Tam vydrží i 5 hodin :palec: a je nadšenej ještě tři dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.4.12 22:32

Myslíš MC Jablíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.4.12 22:33

Aha, tak jsem nějaká opožděná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.12 22:34
@TýnkaK píše:
Aha, tak jsem nějaká opožděná. :mrgreen:
:lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.12 22:35

Kamco a jak mas stary mimco?Ja sem chtela zacit nekam chodit s malou,tak jsem myslela to centrum,koukala jsem i na jejich stranky a lepsi mi prislo MC BARVINEK.Tak se ptam nekoho jestli ma zlusenosti jak to tam chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.4.12 22:36

Ty jo Kamčo, fakt myslíš Jablíčko v budově cirkevního gymplu? To se mi nechce věřit… Herna je dooost velká, hraček milion plus trampolína, velký prolejzací hrad se skluzavkou, program pro děti (my chodili na cvičení) ve velké tělocvičně, která je velmi dobře vybavená. Navíc u herny je „kavárna“, prostě stoly, kde si jde sednout, vidíš na dítě, můžeš si objednat kafe, mikrovnka na ohřátí oběda pro dítě. My tam chodíme a jsme dost spokojení. Akorát v zimě je to na prd, je to starej barák, je tam dost kosa, takže jsme se tam museli oblíknout víc než třeba doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.12 22:38

Tynko a je tam nejaky program pro prcky,nam je 20 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.12 22:39
@TýnkaK píše:
Ty jo Kamčo, fakt myslíš Jablíčko v budově cirkevního gymplu? To se mi nechce věřit… Herna je dooost velká, hraček milion plus trampolína, velký prolejzací hrad se skluzavkou, program pro děti (my chodili na cvičení) ve velké tělocvičně, která je velmi dobře vybavená. Navíc u herny je „kavárna“, prostě stoly, kde si jde sednout, vidíš na dítě, můžeš si objednat kafe, mikrovnka na ohřátí oběda pro dítě. My tam chodíme a jsme dost spokojení. Akorát v zimě je to na prd, je to starej barák, je tam dost kosa, takže jsme se tam museli oblíknout víc než třeba doma.

no byla sem tam před 3-4 roky a myslela sem si že to teda bylo jablíčko,ale popis teda neodpovídá.tady místnost klasika 20-30 m2 a jeden plastovej domek se skluzavkou,pár autáku,dvě odrážedla a pár hraček fp.Žádné pití se koupit nedalo.Musela sem sedět na klasické dřevěné lavičce jako je na zš.
Ještě tam bylo teda pár balonku a tim to haslo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.12 22:41
@hekoun píše:
Kamco a jak mas stary mimco?Ja sem chtela zacit nekam chodit s malou,tak jsem myslela to centrum,koukala jsem i na jejich stranky a lepsi mi prislo MC BARVINEK.Tak se ptam nekoho jestli ma zlusenosti jak to tam chodi

no ted už skoro 5 let a jednoho prenatálka 39tt :lol:
Zkoušela sem tyhle Mc okolo roku a pul v zimě když se nedalo ven a moc mě to nenadchlo(dum pohádek v té době ještě nebyl) akorát ve městě sem byla někde pod divadlem a tam to bylo obr a klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.4.12 22:42
@hekoun píše:
Tynko a je tam nejaky program pro prcky,nam je 20 mesicu

Jo, mají tam toho spoustu, mrkni na webovky www.jablicko.unas.cz

@Kamča.dalmatinka Tak to určitě není ono. Je to tam fakt hrozně veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.12 22:46

porad premyslim kam s malou jit,aby byla mezi detmi.Pry je to pekne i v galerii dvorak,ale tam je porad plno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.12 22:47

gtak to se omlouvám za matení ale to určitě není ono to máš pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie