Mateřské centrum Praha 6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.9.11 11:47

Mateřské centrum Praha 6

Ahoj holky,
nemáte zkušenosti s dobrým mateřským centrem na Praze 6 okolo kulaťáku nebo víte vůbec o nějakém v okolí? :dance: :roll: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
20.9.11 11:51

Já znám na Petřinách, ale to je asi pro tebe z ruky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 11:59

To by šlo - aspoň by jsme se projeli tram neno autem. Jaký myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.9.11 12:18

Zde je odkaz, mrkni a uvidíš: http://www.spolecnyden.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.11 12:21

http://klubrybicka.blog.cz/
Chodila jsem tam tak před 3 lety a byla jsem tam já (i dcerka :lol: ) moc spokojená. Bohužel jsme se pak odstěhovali, tak už tam nejezdím :-(. Je to sice trochu dál od Kulaťáku, ale třeba tě to chytne a bude ti to stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.18 12:47

A co zkusit Centrum inspirace a tvořivosti na Charlese de Gaulla? Mají tam programy pro děti, volnou herní a spousty kroužků, myslím tři dny v týdnu taky školičky, ale to by ses musela podívat. Já využila programy rodičů s dětmi a následně coworking při dopolední školičce, což bylo dost příjemné zejména pokud můžeš využít připojení k jnternetu, obecně vycházejí vstříc a je tam pořád co zkoumat :dance:… jo a výhodou je, ze je to max 10 minut od metra blizko Stromovky, v zásadě vilová čtvrť ;)… akurát mají menší šatnu, dá se to vydržet, ale při větším počtu děti někdy není příjemné se mačkat :? Jinak, jedna místnost je hodně tvořivá, takže pokud si nechcete doma zapatlat stůl, ideální, tuším je tam i možnost mít program bez tvoření…děti si po programu mohou v herně chvilku hrát… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.18 13:56

Ahoj všem, chci se zeptat na nějaké cvičení s miminky (kojenci) na Praze 6, ideálně okolí kulaťáku? Asi je mi jedno jestli to bude balonkování, cvičení na míčích nebo něco jiného… Našla jsem jen cvičení bez zapojení miminek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.9.18 14:20

Super MK je na Suchdole, 15 min od kulataku.Je to MK Rybicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.18 20:31
@Žirafka27 píše:
Super MK je na Suchdole, 15 min od kulataku.Je to MK Rybicka :)

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.1.19 13:46

Dobrý den,
Obnovuji. Nemáte někdo tušení kde se dá vyrazit v Dejvicích s 1,5 letym klukem, nějaké cvičení, hernicka, no prostě zábava :) díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí