Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
nemáte zkušenosti s dobrým mateřským centrem na Praze 6 okolo kulaťáku nebo víte vůbec o nějakém v okolí?
![]()
To by šlo - aspoň by jsme se projeli tram neno autem. Jaký myslíš?
http://klubrybicka.blog.cz/
Chodila jsem tam tak před 3 lety a byla jsem tam já (i dcerka
) moc spokojená. Bohužel jsme se pak odstěhovali, tak už tam nejezdím
. Je to sice trochu dál od Kulaťáku, ale třeba tě to chytne a bude ti to stát za to.
A co zkusit Centrum inspirace a tvořivosti na Charlese de Gaulla? Mají tam programy pro děti, volnou herní a spousty kroužků, myslím tři dny v týdnu taky školičky, ale to by ses musela podívat. Já využila programy rodičů s dětmi a následně coworking při dopolední školičce, což bylo dost příjemné zejména pokud můžeš využít připojení k jnternetu, obecně vycházejí vstříc a je tam pořád co zkoumat
… jo a výhodou je, ze je to max 10 minut od metra blizko Stromovky, v zásadě vilová čtvrť
… akurát mají menší šatnu, dá se to vydržet, ale při větším počtu děti někdy není příjemné se mačkat
Jinak, jedna místnost je hodně tvořivá, takže pokud si nechcete doma zapatlat stůl, ideální, tuším je tam i možnost mít program bez tvoření…děti si po programu mohou v herně chvilku hrát… ![]()
Ahoj všem, chci se zeptat na nějaké cvičení s miminky (kojenci) na Praze 6, ideálně okolí kulaťáku? Asi je mi jedno jestli to bude balonkování, cvičení na míčích nebo něco jiného… Našla jsem jen cvičení bez zapojení miminek ![]()
@Žirafka27 píše:
Super MK je na Suchdole, 15 min od kulataku.Je to MK Rybicka
Děkuju ![]()
Dobrý den,
Obnovuji. Nemáte někdo tušení kde se dá vyrazit v Dejvicích s 1,5 letym klukem, nějaké cvičení, hernicka, no prostě zábava
díky za radu.