Mateřské centrum Tišnov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18651
28.12.08 21:57

Mateřské centrum Tišnov

Milé maminky, ráda bych po novém roce trochu aktivovala naše děti a zašla s nimi někam mezi ostatní maminky s dětmi. Tudíž by mě zajímalo, zda některá nechodíte do MT v Tišnově, nebo popřípadě do místního Sokola. Nerada chodím někam na poprvé sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ha
514
4.1.09 09:38

Ahoj,
do MC v Tišnově jsme chodívaly nepravidelně na cvičení s batolaty, absolvovaly jsme tam Mikulášskou, ale také párkrát jen tak do herny s dětmi kamarádky, a my si daly kafčo. To co jsme vybrali nám vyhovovalo i vedením a atmosférou.
Doporučuji ! :D

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.09 17:29

Ahoj, já byla v MC na Květnici asi 3×, moc se nám tam s malým líbilo, ale natrefili jsme zrovna na sehrané maminky a děti, co se znaly a evidentně nepotřebovaly někoho dalšího. Tak jsem si tam hrála s malým sama. Někdy to vidím i na písku, snažím se navázat konverzaci, ale sešlost maminek mě mezi sebe nepustí. O mě nejde, ale ráda bych, aby měl malý nějaké kamarády. Jsme „naplavenina“ a těžko se tu někdo hledá :roll:

• Citovat
  • Upravit
18651
30.3.09 18:57

Tož já jsem taky naplavenina (krásný termín) a ke všemu ještě ne úplně s Tišnova (10min. jízdy autem, no vlastně i vlakem to víc jak 10min. netrvá.) U nás to už to teď zas chvilku aktuální nebude. Tom půjde po prázdninách do školky a mimi má na kolektiv ještě čas. A jak staré děťátko máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.09 14:01

Ahoj, promiň, že odpovídám tak pozdě, ale minule mi nešla odeslat odpověď a k PC jsem se dostala zase až teď. Mám jednoho předškolkovýho klučíka a druhej má sotva půl roku, takže do MC jsme dlouho ani nemohli. A teď chodíme spíš na písek.

• Citovat
  • Upravit
3
21.12.10 17:00

My byli v mateřském centru párkrát (asi 8×), líbilo se nám tam ze začátku, možná tam ještě párkrát půjdeme, cvičení je super, ale ta herna, děti mohou jíst kde se dá, takže to podle toho vypadá, to se nám tam opravdu nelíbilo , ale téměř pokaždé jsme natrefili na maminky a děti, co se znaly, co tam chodí asi často a vůbec vás k sobě nepustí a ještě si vás tam prohlížejí jako by jste jim tam snad zavazeli, a co se nám vubec nelíbilo, že tam chodí nachlazené deti a ještě si mezi sebou maminky vykládají, to je hrozné už jsme zase nemocní, a děcku teče sopel až po bradě :-( A cvičení a zpívání je pěkné, ale to je asi tak všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí