Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminy,
mám takový pro mnohé asi „podivný“ dotaz.
Existuje v Praze nějaké mateřské centrum, kam když přijedete s kočárkem, nemusíte jej odkládat mimo dohled? Znám dvě maminy, kterým se nedávno kočárek ztratil a nerada bych se toho také dožila. Na druhou stranu si chci s kamarádkou občas do nějakého centra zajít, ale nechci riskovat.
Díky za radu.
Ahoj,
určitě to existuje. Já chodím do tohoto mateřského centra:
http://www.klubk2.cz/homepage.htm
Kočár můžu nechat v předsíňce, cizí tam nemají vstup - pouze maminy s dětmi. Že by mi ho ukradla nějaká maminka, toho se nebojím.
Ale určitě to půjde i jinde. Na rodině (www.rodina.cz) je seznam mateřských center, zkus tam zabrousit a případně někam zavolat.
Pa
Taky www.ulita.cz - MK Ulitka. Můžeš si tam kočárek zmknout do šatny.
Děvčata, potřebovala bych poradit. Máte nějakou osobní zkušenost s 1. mateřským centrem - jesle Chůvička - na Praze 2? Byla jsem se tam dnes podívat, docela se mi tam líbilo. Nicméně když jsem koukla do recenzí na netu, mimochodem jsou staršího data - z roku 2013, novější jsem nenašla, tak tyto recenze nejsou nijak pěkné. Tak bych se chtěla zeptat, máte-li Vy konrétně s těmito jesličkami pro maličké děti nějakou zkušenost. Moc by mi to pomohlo při rozhodování, zda do tohoto zařízení našeho desetiměsíčního chlapečka umístit. Děkuji Vám. Babi Anna