Mateřské školky v Písku

328
26.1.12 12:54

mateřské školky v Písku

Ahoj, máte někdo zkušenosti se školkami v Písku? Jdu se synkem letos na zápis, ale má velkou dietu, mnoho potravin mu vadí hlavně konzervanty, barviva a aromata. Všechno musí mít přírodní. Nesmí jablíčka, hr. víno, kyselé a sladké, rajčata, jahody, citrusy a spousty dalších potravin. Doma jedeme všechno v BIO. A když jsem četla některé jídelníčky školek jako třeba škvarková pomazánka a podobné, tak to se mi zvedal žaludek.
Ráda bych se vyhla tomu, že mu budu doma denně vařit a dávat kastrůlky s sebou do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
anonym171
26.1.12 13:17

Myslím, že se budeš muset informovat v té které školce :think: , s takovouhle dietou si myslím bude problém ve většině školek, pokud né ve všech…

• Citovat
  • Upravit
sophinka
26.1.12 13:19

i škvarky můžou být BIO :mrgreen: rozhodně nevěřím tomu,že by se ti ve státní takto přispůsobovali :think: většinou nedovolí ani nosit jídlo z domu takže bych si prvně obvolala školky ,jestli by vůbec některá byla ochotna dietu tolerovat

• Citovat
  • Upravit
328
30.1.12 22:03

Vim, ze muzou byt i škvarky bio, ale to neznamena, ze to je zdrave a detsky jidelnicek by se bez toho mel obejit. To je jako bio cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.2.12 20:20

Nevím, jak to je ve školkách teď, ale já jako malá taky měla dietu, ve školce jsem nesměla jíst nic. Svačinu jsem dostávala s sebou, na oběd si nás vyzvedávala ještě s jednou holčičkou jedna maminka, které taky jedli zdravě (a na oběd jsem byla u nich). Ale myslím, že pokud budete jídlo nosit pro malého v krabičkách, tak už snad pro ně nebude takový problém mu to ohřát. Školka, kam jsem chodila v Písku já, už je bohužel zrušená. A v Písku je taky jeden šikovný pan doktor - léčitel, podle kterého jsme jedli my a já se ekzému také zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin