Design hrnečku Mateřství jinak?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mateřství jinak?
Hoj holky, jak se vám líbí design hrnečku „Divokých matek“ (jestli je znáte) v projektu, který má přiblížit ostatním lidem netradiční životní styly nebo skupiny.
Tento má asi představovat „Netradiční mateřství“ - něco jako narozením dítěte můj dosavadní život nekončí.
Jak na vás působí a co byste tam navrhly vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle mi přijde jako - "Ahoj, jmenuje se xxx a mám problém s alkoholem. Navíc jsem otěhotněla, ale mám okno, tak nevím kdo je otec.
Ale pít nepřestanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se ten design nelibi vubec, pusobi to na me moc konzumne. Pises, ze to ma priblizit netradicni styly, tak na me ten hrnek pusobi opacne
- Citovat
- Upravit
Vubec nevim, o co se jedna, ale prijde mi to jako navrh pro nekoho/od nekoho, kdo holduje alkoholu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tenhle design hrnečku na mě nepůsobí vůbec dobře - něco ve stylu „jsem alkoholička a narození dítěte na tom rozhodně nic nezmění“
Na hrneček bych dala cokoliv jiného - třeba cyklistu s dětským vozíkem, nebo bazén a tam rodiče i s dětmi, lidí na tůře s dítětem na zádech… nebo něco podobného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Divoké matky si rády přihnou
ne vážně…o kavárně jsem četla…, ale pokud by mi měl hrnek připomínat, že mateřstvím můj život nekončí, volila bych spíš symboly nějakých koníčků, zálib, aktivního života…spíš než obrázky alkodrinků, jakkoli jsou pro kojící matku lákavé
…nějak tam nedokážu to „netradiční mateřství“ najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda k alkoholu pozitivní vztah i na mateřské, ale tohle mi přijde hrozně divný…samý chlast…jako by o nic jiného nešlo. Takže pivo, víno ano, ale také něco jiného k tomu!
Znám kavárnu, nevím zda se jedná o to samé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mi vadí ten alkohol. Jak kdyby divokost těch matek byla jen o chlastání. Myslela jsem, že je to spíš o stavu duše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim o co jde hodnotim jen navrh a ten je prisernej…jak designove tak obsahem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky te nepotesim, neb bych do toho alkohol netahala ani omylem, to uz ti tam jen chybi diskokoule a cigaretka… nekdo treba neprestane pracovat, k tomu notobook, diar, pero, dudlik, lahvicku… nekdo dal naruzive cestuje k tomu cestovani me napada zemekoule a kufry a kocarek… nevim osobne bych tam nemohla dat nic, protoze ja mam zivot po narozeni dcery naruby
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Tohle mi přijde jako - "Ahoj, jmenuje se xxx a mám problém s alkoholem. Navíc jsem otěhotněla, ale mám okno, tak nevím kdo je otec.Ale pít nepřestanu.
ježiši
ležím pod stolem
Jinak návrh mi příjde příšerný. Chlubit se tím že jsem na mateřské a chlastám? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netušila jsem, že divoká matka = alkoholička.
Mimochodem - respektovat pravidla serveru o reklamě a výzkumu by asi měli všichni… i ti služebně „zkušenější“… a Ty víš, o čem mluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je na chlastání netradičního? Údajně je největší riziko alkoholismu žen právě u žen na MD. Osobně mi nepřijde moc divoká ani ta kavárna (podle webových stránek). Ale to už je problém můj a mých představ divokosti ![]()
Možná bych tam dala rozbordelený obývák, když je prý designovaná do stylu „návštěva u někoho doma“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem skoro abstinent takže za mně nééééééééééééééééééééééé
nebudu se jinak vyjadřovat k mateřství jinak - s flaškou v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit