Kdy zápočtový list?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
306
8.9.14 11:36

Kdy zapoctovy list

Skoncil mi prac pomer na odbu urcitou ale jsem na neschopence a jeste par mesicu budu. Kdyz sme tam byla poslendi tyden odevzdat vse co po me chteli tak mi jen podali ruku a rekli cau. O zapoctaku enbylo ani slovo. Kdy ho dostanu? Az po ukonceni neschopenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.9.14 11:38

@BersiEn ne, měli by ho dát hned, jakmile se ukončil prac. poměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
8.9.14 11:42

@BersiEn
Měli by ho dát hned. Mně skončil prac. poměr na dobu určitou, když jsem byla na RD a dali mi ho hned, jak jsem byla odevzdávat věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.14 11:43
@BersiEn píše:
Skoncil mi prac pomer na odbu urcitou ale jsem na neschopence a jeste par mesicu budu. Kdyz sme tam byla poslendi tyden odevzdat vse co po me chteli tak mi jen podali ruku a rekli cau. O zapoctaku enbylo ani slovo. Kdy ho dostanu? Az po ukonceni neschopenky?

Z firmy by ti ho měli poslat v co nejkratším termínu po datu ukončení smlouvy. Měli. Občas se ale musíš sama ozvat, stalo se mi, že paní vedoucí zavalena jinými povinnostmi úplně nekomunikovala s účetní a ta neměla „volnou ruku“ dokument vystavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.14 09:19

Prosím prosím, nepomohl by mi někdo, kdo tomu rozumí se zápočtovým listem? Potřebuji ho vystavit a vůbec nevím jak.

• Citovat
  • Upravit
10.2.16 06:45

Prevaznou dobu jsem pracovala jako OSVC a tam jsem v roce 1993 odevzdala muj zapoctovy list, tedy na OSSZ. V roce 2008 jsem nahlasila ukonceni cinnosti a od te doby ziji v zahranici. Do Cech se nedostanu. Vsechna soc. a zdrav. zajisteni mam zde. DOTAZ: mohu zadat o zaslani zapoctoveho listu formou E-mailu, nebo elektron postou PDF? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat