Prodej zboží ve stánku u silnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5277
6.9.14 00:19

Prodej zboží ve stánku u silnice

Zdravím v takto pozdní hodinu :mrgreen: Měla bych dotaz, zda někdo z vás neví, co vše si zařídit ( úřady či povolení ) a hlavně kde si to popřípadě zařídit, když chcete prodávat zboží ve stánku u silnice. Nejde o jahody, borůvky nebo houby :mrgreen: Máme normálně ŽL a podnikáme v prodeji květin a chtěli bychom letos na dušičky prodávat ve stánku u silnice vazby a věnce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
6.9.14 01:30

Netuším. Co se na to zeptat na městském úřadě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.9.14 08:44

@Petule030 To mě taky napadlo…známá pořád tvrdí, že k tomu není nic potřeba, že si tam normálně můžem stoupnout a prodávat, když je máme živnostenský list..ale to se mi nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.9.14 09:03

Jedna znama prodava stankove a proste prijede do města, zajde na mestsky urad a rekne, ze si chce postavit stanek. Oni ji reknou, jaka naji mista a kolik za ne chteji. Treba v nasi skorovesnici stal poplatek u uradu 250kc plus musela zaplatit i květinářství, kterému patri ten plac 100 kc. A kdyz byli u jednoho obchodu, tak platili jen 100. Pisi z mobilu, tak se omlouvam, za interpunkci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.9.14 12:01

@Deninina Tak to je jak jsem se domnívala…chceme právě že do pohraničí ke Slavonicím, ale ne přímo do Slavonic ale za ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.9.14 12:40

@Libza :think: Za zeptání nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie