Prodej zboží ve stánku u silnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodej zboží ve stánku u silnice
Zdravím v takto pozdní hodinu
Měla bych dotaz, zda někdo z vás neví, co vše si zařídit ( úřady či povolení ) a hlavně kde si to popřípadě zařídit, když chcete prodávat zboží ve stánku u silnice. Nejde o jahody, borůvky nebo houby
Máme normálně ŽL a podnikáme v prodeji květin a chtěli bychom letos na dušičky prodávat ve stánku u silnice vazby a věnce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Petule030 To mě taky napadlo…známá pořád tvrdí, že k tomu není nic potřeba, že si tam normálně můžem stoupnout a prodávat, když je máme živnostenský list..ale to se mi nezdá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna znama prodava stankove a proste prijede do města, zajde na mestsky urad a rekne, ze si chce postavit stanek. Oni ji reknou, jaka naji mista a kolik za ne chteji. Treba v nasi skorovesnici stal poplatek u uradu 250kc plus musela zaplatit i květinářství, kterému patri ten plac 100 kc. A kdyz byli u jednoho obchodu, tak platili jen 100. Pisi z mobilu, tak se omlouvam, za interpunkci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina Tak to je jak jsem se domnívala…chceme právě že do pohraničí ke Slavonicím, ale ne přímo do Slavonic ale za ně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit