Zaměstnání s přítelem - katastrofa nebo ok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracování s přítelem katastrofa nebo ok ?
Prostě když jsem začala chodit s přítelem prošly jsme si začáteční krizí chodil ven s mojí nejlepší kamarádkou která byla jak to říct slušně.. prostě sbalila koho mohla spala s kým to šlo i když byla zadaná naštvalo mě to že mi o tom ani neřekl a málem jsme se rozešly. Nesnáším lež tak mě to docela mrzelo. Oba jsme věděli že chceme být spolu a zkusili to znovu. Ted máme 3létý krásný vztah bydlíme spolu a plánujeme rodinu.Od té doby jsme se ani jednou nepohádali jako kdyby jsme se pro sebe narodili nebo co
ale ted přímo k tématu prostě nemohu najít práci ale přítel se kamarádí s šéfíkem u něj práci a mohl by mě dostat k nim na stejnou halu a to je kámen úrazu. Já mam prostě hroooznej strach
že nás vztah pujde to kytek protože spolu budeme pořád a hlavní věc týkající se toho úvodu je to že.. prostě od té doby žárlím(spíš mám strach že o něj přijdu), co mi lhal na začátku mám taky strach že se mi to někdy stane znova…žárlím ale tak že to mám v sobě protože vím že to není správné
a přítele tím nezatěžuji, nedělám mu histeráky apod
Bojím se že se bude bavit až moc s kolegyněmi a já se z toho zblázním
Tak holky kdo pracujete k partnerem a jaké to je
je to fakt tak divný jak si to maluji? Rejpalky hush každý máme svoje " trápení" a mě ted trápí tohle
. Jinak se omlouvám za případné chyby nejsem původem češka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja bych do prace s partnerem (ale ani s rodinou) nedela to dobrotu. A to nejen z hlediska zarleni, ktere popisujes, ale take z hlediska soukromi. No za me by to byla uplne ta posledni moznost v krajnim pripade. Na druhou stranku znam hodne kolegu, kteri spolu pracuji roky a nejakcto zvladaj. Taky znam ale spousty, kteri vztah neustali a pak se potkavali dal v praci, az jeden z nich musel odejit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vectu já s přítelem pracovala a byli jsme jeden z mala páru co jsme se nehadali a klapalo nám to…dokonce jsme byli i sehrany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepracuji s partnerem, ale myslim ze je to par od paru ![]()
Urvite nedela dobrotu to zarleni, ale chapu, a nevim jak to odstranit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My spolu podnikáme a zatím dobrý
když řešíme obchodní věci, nikdy se nehádáme, ale jak začnou rodinné problémy tak se občas rafnem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že to nemusí nutně být problém. Píšeš, že by jste pracovali na jedné „hale“. Pod tím si ale dokážu představit, že budete pracovat přímo spolu, ale i to, že budete pracovat 200m od sebe a celý den na sebe nenarazíte. Je to asi o té intenzitě. Mě by práce s partnerem nevadila, ale nedokážu si představit, že bychom spolu byli 24/7. Za sebe můžu říct, že bych pak raději volný čas trávila s někým jiným a to není asi moc dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se s manželem v práci dala dohromady. Společné zaměstnání ale není procházka růžovou zahradou. Ale je na tom pak dobrý to společný volno. To si musíš ujasnit v sobě, jestli to ustojíš.
- Citovat
- Upravit
To, co píše @Arvenka je pravda. My jsme taky nebyli vedle sebe celý den. Jen jsme na sebe viděli. Byli tam jedni, co spolu žili, pracovali pořád spolu, řestávky spolu, obědy spolu… To by mě švihlo.
- Citovat
- Upravit
My máme vlastními silami vybudovanou firmu, takže pracujeme spolu, dokonce z domu, funguje to už víc jak 15let a maximálně nám to vyhovuje. Kvůli práci se tedy nehádáme nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My spolu sice pracujeme, předtím jsme byli i v jedné kanceláře, teď už je pár měsíců vedle za zdí
Takže my spolu jezdíme do práce, potom občas spolu n a oběd a cesta z práce - přímo v práci se nevídáme - a je to fajn, kvůli práci se nehádáme, děláme každý v jiném odvětví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych do toho nesla. Muj partner je v praci docela ras. Spravedlivej, ale ras on dokaze opustit kancl a nechat vsechny pracovni pocity tam. Ja bych to asi nedokazala oddelit. Takze takhle to je u nas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Achjo mam z toho hlavu v pejru
každopádně díky holky za názory i zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju s manželem v jedné firmě, každý na jiné pozici, v jiné kanceláři, ale pracovně se potkáváme, on úkoluje mě, já odevzdávám jemu výsledky. Neřešíme to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se v práci seznámili, než jsem nastoupila na MD, tak jsme spolu pracovali a já v tom spatřovala jen výhody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit