Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jdu si pro radu, protože už nevím čemu věřit. Takže sex byl v období ovulace, MS vynechána, po třech dnech dělán clearblue digitální - pozitivní. Po dvou dnech od + jsem začala víc špinit, udělala jsem si znovu test (dost odpoledne, ne z ranní moči) (papírek i znovu clearblue) obojí negativní. Ale je to skoro den a MS pořád nikde, takže už prostě nevím, co dělat 🙈 v lednu jsem si prošla samovolným potratem a teď mně celá ta situace vyvádí z míry. Můj gyndař má dovču a místo sebe záskok, co je regulérní kosočtverec a jít tam nechci. Máte někdo tip, co by to mohlo být, nebo jestli je naděje, že bych mohla být v tom?
@Idir-Am píše: Více
Regulérní kosočtverec je suprový označení.
Každopádně dokdy má dovolenou? Počká to? MS měla být dnes? Nemohla se zpozdit ze stresu? Nějaké testy jsou poslední dobou falešně pozitivní, dnes jsi test z ranní moči nezkoušela? ![]()
@- sedmikráska ms mela byt v patek, v nedeli pozitivni testy z ranni, vcera spineni a odpo testy negativni, ale ruda soňa furt nikde.. tak proste nevim co si mam myslet.. a mne se prave nikdy v zivote nezpozdila o vic jak pul den. Jen v prosinci pri prvnim tehotenstvi a ted… 🤷
@Idir-Am píše: Více
to na prosperující těhotenství nevypadá, a prosím nepoužívej ten šílený výraz rudá soňa - takové výblitky snad používaly naše babičky ![]()
@stinga no ještě horší je „krámy“, „čmýra“ nebo „práskačka“ alias podprsenka ![]()
Došla bych si jako samoplátce na HCG a po 2 dnech znova ( má se cca zdvojnásobit ). A dle hodnoty uvidíš. Pokud víš kdy byla ovulace tabulka výše HCG se dá dle tt najít na netu. Ono ve 4+5 tt stejně zřejmě gynekolog nic na UTZ neuvidí.
Bohužel bych se smířila s tím, že to nevyšlo a prostě čekala, až se krvácení dostaví. Dr. bych vyhledala jen v případě teploty, bolestí…co jinak chceš dělat
Nejspíš se jedná o biochemické těhotenství a po poklesu hcg chvíli trvá než se dostaví menzes.
@Janli aha, ja cekala, ze to prijde vse odrazu.. proste konec a zrovna menzes… 🤔