Matoucí těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
16.7.25 20:27

Matoucí těhotenství

Jdu si pro radu, protože už nevím čemu věřit. Takže sex byl v období ovulace, MS vynechána, po třech dnech dělán clearblue digitální - pozitivní. Po dvou dnech od + jsem začala víc špinit, udělala jsem si znovu test (dost odpoledne, ne z ranní moči) (papírek i znovu clearblue) obojí negativní. Ale je to skoro den a MS pořád nikde, takže už prostě nevím, co dělat 🙈 v lednu jsem si prošla samovolným potratem a teď mně celá ta situace vyvádí z míry. Můj gyndař má dovču a místo sebe záskok, co je regulérní kosočtverec a jít tam nechci. Máte někdo tip, co by to mohlo být, nebo jestli je naděje, že bych mohla být v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
392
16.7.25 20:46
@Idir-Am píše: Více

Regulérní kosočtverec je suprový označení. :mrgreen: Každopádně dokdy má dovolenou? Počká to? MS měla být dnes? Nemohla se zpozdit ze stresu? Nějaké testy jsou poslední dobou falešně pozitivní, dnes jsi test z ranní moči nezkoušela? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.25 20:50

@- sedmikráska ms mela byt v patek, v nedeli pozitivni testy z ranni, vcera spineni a odpo testy negativni, ale ruda soňa furt nikde.. tak proste nevim co si mam myslet.. a mne se prave nikdy v zivote nezpozdila o vic jak pul den. Jen v prosinci pri prvnim tehotenstvi a ted… 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
16.7.25 20:56
@Idir-Am píše: Více

to na prosperující těhotenství nevypadá, a prosím nepoužívej ten šílený výraz rudá soňa - takové výblitky snad používaly naše babičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.7.25 20:58

@stinga no ještě horší je „krámy“, „čmýra“ nebo „práskačka“ alias podprsenka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
16.7.25 21:06

Došla bych si jako samoplátce na HCG a po 2 dnech znova ( má se cca zdvojnásobit ). A dle hodnoty uvidíš. Pokud víš kdy byla ovulace tabulka výše HCG se dá dle tt najít na netu. Ono ve 4+5 tt stejně zřejmě gynekolog nic na UTZ neuvidí.

• Citovat
  • Upravit
191
16.7.25 21:07

Bohužel bych se smířila s tím, že to nevyšlo a prostě čekala, až se krvácení dostaví. Dr. bych vyhledala jen v případě teploty, bolestí…co jinak chceš dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.7.25 21:15

Nejspíš se jedná o biochemické těhotenství a po poklesu hcg chvíli trvá než se dostaví menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.25 21:17

@Janli aha, ja cekala, ze to prijde vse odrazu.. proste konec a zrovna menzes… 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
16.7.25 21:28
@teroonka píše: Více

no to jo, to jsou výrazy k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
17.7.25 00:22