Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jaké jméno se vám líbí nejvíce? 😊 nedokážeme se rozhodnout 🙏 😂
Nikolas je ted zas silene moderni koukam.
Asi bych dala Alex ![]()
Matouš, neni tak častý jako Alex a Nikolas. A snad neurazím maminku nějakou, ale Alex a Nikolas se dává často ve vyloučených lokalitách. Několik jich žije v okolních bytovkách.
Já bych nedala ani jedno
ale když už, tak Matouš. Žádného neznám ![]()
@Sunshine00 píše:
Matouš.
Než Nikolas bych dala spíš Mikuláš, nechápu tu tendenci dávat „světová“ jména. Pokud jsou rodiče Češi a žijí v ČR ![]()
Jinak z těch 3 se mi líbí jen Matouš, ale výběr je na vás.. ![]()
Líbí se mi nejvíc Matouš.
Ale řekla bych, že hodně záleží na příjmení. Když bude nějaké cizí, tak bych nad Alexem přemýšlela, protože Matouš by se hodit nemusel. ![]()
Nikolas za mě fakt ne, nemám tenhle typ jmen rada … Ale ja bych třeba nedala ani toho navrhovaného Mikuláše.
Matoušů samo o sobě tolik není, ale zato Matyášů, Matějů jo a nakonec stejne skončí jako miliontý Maty ![]()
Což samozřejmě nemusí každému vadit.
Za mě Alex.
Mame Alexe a nemenili bysme. Ale zijeme v zahranici ![]()
Ovsem prekvapilo me, ze i na ceskem hristi v Praze se sesli 3 Alexove zaraz ![]()
Mně se moc líbí Alex, ale ve výsledku je to opravdu jen na vás. Zkuste si ta jména říct i s příjmením, jak byste oslovovali, nějaké ty zdrobněliny. Třeba vám to pomůže ve výběru. ![]()
Máme Matouska, no je to dnes úspěšný mlady muz a podnikatel v IT, majitel několika firem a zaměstnává spoustu lidi; ale pořád se mi to jméno líbí, připadá mi takové měkké, mazlive mile: Mata, Maty, Matánek, Matousku, ousek taky ![]()
@Sunshine00 píše:
Nikolas se mi nelíbí. Alex, pokud bude Alexandr, tak ano. Matouš je dobrý taky, na druhém místě z tvého výběru.