Matrace Bazyl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6157
10.2.15 13:38

matrace Bazyl

Máte někdo doma matrace Bazyl (pur, canada, dakota,…)?

Jak jste s nimi spokojení a doporučili byste tuto firmu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6157
10.2.15 14:00

Na Heuréce mají recenze dobré, tak si říkám, že koupím přes ten jejich e-shop. :think:

Zatím uvažuji nad tou Canadou nebo Dakotou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
10.2.15 17:35

Taky jsem od nich chtěla objednat, nakonec jsem si tu samou matraci objednala levněji na aukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.2.15 19:59

@xsaleen
Jj taky koukám na aukro.

Škoda, že se nedají nĕkde vyzkoušet. V klasickým obchodĕ s matracema tady ty bazyl asi mít nebudou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 08:14

@zvědavá borůvka
Koukám na ně od večera. Objednala jsem Canadu.tak jsem zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.2.15 13:00

@adelina3
Já se ještě rozhoduji :D
Zatím to vypadá na pěnovou 15cm :think: je středně tvrdá a podle recenzí na Heuréce je spíše tvrdší, tak pro manžela by byla ok, ale já vážím cca 50kg tak nevím no. Škoda, že tam nemají i měkké, nebo jsem slepá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 15:20

@zvědavá borůvka
Ta Canada je středně tvrda:-)
Ja mam právě 55kilo tak tvrdou nechci.
Ted Máme nějakou z ikei a ja trpím jak pes.boli mne zada, kycle no tragédie. Ráno jsem jako by mně přejel vlak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.2.15 16:45

@adelina3
My teď spíme na xxx let starém letišti, kde jsou zabudované pružinové matrace, no prostě horor. Nejvíc na to nadává manžel.

Tak jsem si vybrala tu pěnovou, a teď nevím jestli koupit z jejich obchodu kde ji doručí až za 7-10 dní nebo z aukra kde ji doručí druhý den.

Jde mi o to, že to aukro je jejich konkurence a nevím jestli jsou to opravdu totožné matrace i když se tak tváří…
Recenze mají dobré.

Tak nevím :nevim: :think: čekat nebo nečekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 17:16

@zvědavá borůvka
Mne tu canadu doručí už zítra z tech jejich stránek ne z aukra. a tam právě pisou u tech taštičkovych ať si dávají lidé pozor na napodobeniny.

Taky jsem četla ruzne diskuze a recenze a tyhle si lidi chválí..tak snad taky Budem spokojeni.
A tahle je Teda cenove bezkonkurenční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 19:48

@zvědavá borůvka

Aha tak změna ted volal pan a bude tu za pul hodiny 8o
No to jsem v šoku..objednala jsem ráno 8o ale jsme tedy taky z prahy tak možná je to tim..každopádně dam Vam vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.2.15 21:11

@adelina3
Tak to je super :palec:
Tu co mám vyhlídnutou já, tam tam mají uvedeno dodání 7-10 dní. Asi ji teď nemají na skladě.
Tak váhám jestli neobjednám tu samou (snad je na chlup stejná) z Aukra, kde ji mají a dodali by ji taky defacto hned. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 21:42

@zvědavá borůvka
Tak ja už mám povlečeno :mrgreen:
Je tedy středne tvrda ale hezky tvrda :mrgreen: :mrgreen: syn říkal že pěkně voní :)
Materiál potahu je velmi příjemný..ráno dam vědět jak jsem se vyspala :kytka: a navíc nám dali dva ortopedicke polštáře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.2.15 21:49

@adelina3
Tak já nevydržela a objednala jsem je z Aukra, nechtělo se mi týden čekat na dodání :D
Vybrala jsem pěnovou 15 cm.
Tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 21:52

@zvědavá borůvka

Ja nato koukám a vypadá to jako stejná firma. popis je stejný taky..tak snad to bude v pořádku.
Ja se dnes po fakt dlouhý době těším do postele. Ještě ji budu Mít celou pro sebe protoze ma muž noční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.2.15 21:55

@adelina3
Můj taky dělá noční, tak tu naši novou postel 200×200 budu mít taky pro sebe (a pro dceru, tu si beru s sebou aby mi nebylo smutno) :mrgreen:

Už se na tu matraci těším :dance:
Ještě nemáme rošty, tak jsem objednala obyčejné ze Sconta, tak si je pak manžel vyzvedne. Tak snad to bude dobrý. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný