Matrace do cestovní postýlky

43
28.5.10 09:08

Matrace do cestovní postýlky

Ahojky, chci se zeptat, jestli jste někdo dokupoval do cestovní postýlky matraci a pokud ano, tak jakou? Máme postýlku Vital od Babypoint 120×60, kde je taková ta tenká a příšerně tvrdá matrace. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
28.5.10 09:12

ahojky záleží jak moc budeš postýlku používat a na jaké účely. My jímáem opravdu jako cestovní a tam jsme matraci nedokupovali. Malá v ní spí vpohodě a bez problémů a těch pár nocí to přežije. Pokud jí však máš třeba jako druhou postýlku do domu tak bych dokoupila. Ale zase pokud bude jen na hraní a ne na spaní tak bych se na to vyprdla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.5.10 09:15

Ahoj, na cestování žádnou matraci nemám (vyjma té origo k postýlce) a doma do ní dávám občas molitanovou ze staré postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.5.10 09:20

Ahoj. Já mám sice jinou cestovní postýlku, ale o cestovní matraci uvažuju (třeba té, co mají v Kika). Zatím ale ne, protože využíváme závěsné lůžko, a tak se jednak matrace nevejde a hlavně bych se bála toho vyvýšení (když tam přidám matraci, bude nižší okraj a míň bezpečná). Až budem Marušku dávat přímo na dno, tak asi matraci koupíme, už taky kvůli monitoru dechu, aby fungoval a nezničil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.5.10 09:23

Ahoj, Ondra má cestovní postýlku na spaní a má v ní matraci kokos - molitan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.5.10 09:23

Ahoj, matraci jsem dokupovala, takovou molitanovu skládací, ale velikostí je stejně velká jako klasická matrace a na tom už se spí normálně. Dávám ji do postýlky na tu jejich tenoučkou, co tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
28.5.10 09:24

Ahoj!

Pokud je to na každodenní spaní, tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.5.10 12:58

My jsme dokoupili obyčejnou molitanovou a taháme ji s sebou, když někam cestujeme (a to teda cestujeme hooodně často). Manžel pak nadává, že jedeme jako cigáni (pardon, jen cituji), ale na té tvrdé podložce si nedovedu představit nechat miminko spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.5.10 14:15

mame cestovni a pouzivala jsem i misto ohradky v obyvaku, takze jsme dokoupili molitanovou v Ikea. Mala si v ni kolikrat i zdrimla. Na cesty jsme ji netahali - babicky meli take zalozni molitanove nebo jsme ji vystlali mekkou dekou. Ta originalni je asi 5ti centimetrova, na obcasne spani staci, ale na pravidelne ne…

• Citovat
  • Upravit
Mufina
28.5.10 14:18

My máme do cestovní postýlky molitan-kokos matraci, ale jen takovou obyčejnější. Malá v cestovní postýlce ale spí celkem často - týden v cestovní, týden v dřevěné doma.

• Citovat
  • Upravit
20848
18.10.17 06:48

Dobrý den,
jdu se zeptat, jaká matrace na cestovní postýlky se vám osvědčila?

Pokud máte s nějakou zkušenost, budu ráda za tip pro ostatní, případně prosím přidat hodnocení, aby ho ostatní maminky snadno našly.

Děkuji a krásný den všem,
Monika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.17 09:44

Máme tu molitanovou z ikea a je v pohodě a za pár kaček, bez ní jedině vypodložit peřinou/dekou(zažila jsem ted na dovolené:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
18.10.17 10:09

Také jsme měli z Ikea, jednu tu z nejlevnějších. Srolovanou jsme to spolu s postýlkou tahali autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí