Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chci se zeptat, jestli jste někdo dokupoval do cestovní postýlky matraci a pokud ano, tak jakou? Máme postýlku Vital od Babypoint 120×60, kde je taková ta tenká a příšerně tvrdá matrace. Díky.
ahojky záleží jak moc budeš postýlku používat a na jaké účely. My jímáem opravdu jako cestovní a tam jsme matraci nedokupovali. Malá v ní spí vpohodě a bez problémů a těch pár nocí to přežije. Pokud jí však máš třeba jako druhou postýlku do domu tak bych dokoupila. Ale zase pokud bude jen na hraní a ne na spaní tak bych se na to vyprdla. ![]()
Ahoj, na cestování žádnou matraci nemám (vyjma té origo k postýlce) a doma do ní dávám občas molitanovou ze staré postýlky.
Ahoj. Já mám sice jinou cestovní postýlku, ale o cestovní matraci uvažuju (třeba té, co mají v Kika). Zatím ale ne, protože využíváme závěsné lůžko, a tak se jednak matrace nevejde a hlavně bych se bála toho vyvýšení (když tam přidám matraci, bude nižší okraj a míň bezpečná). Až budem Marušku dávat přímo na dno, tak asi matraci koupíme, už taky kvůli monitoru dechu, aby fungoval a nezničil se.
Ahoj, Ondra má cestovní postýlku na spaní a má v ní matraci kokos - molitan ![]()
Ahoj, matraci jsem dokupovala, takovou molitanovu skládací, ale velikostí je stejně velká jako klasická matrace a na tom už se spí normálně. Dávám ji do postýlky na tu jejich tenoučkou, co tam je ![]()
My jsme dokoupili obyčejnou molitanovou a taháme ji s sebou, když někam cestujeme (a to teda cestujeme hooodně často). Manžel pak nadává, že jedeme jako cigáni (pardon, jen cituji), ale na té tvrdé podložce si nedovedu představit nechat miminko spát ![]()
mame cestovni a pouzivala jsem i misto ohradky v obyvaku, takze jsme dokoupili molitanovou v Ikea. Mala si v ni kolikrat i zdrimla. Na cesty jsme ji netahali - babicky meli take zalozni molitanove nebo jsme ji vystlali mekkou dekou. Ta originalni je asi 5ti centimetrova, na obcasne spani staci, ale na pravidelne ne…
My máme do cestovní postýlky molitan-kokos matraci, ale jen takovou obyčejnější. Malá v cestovní postýlce ale spí celkem často - týden v cestovní, týden v dřevěné doma.
Dobrý den,
jdu se zeptat, jaká matrace na cestovní postýlky se vám osvědčila?
Pokud máte s nějakou zkušenost, budu ráda za tip pro ostatní, případně prosím přidat hodnocení, aby ho ostatní maminky snadno našly.
Děkuji a krásný den všem,
Monika ![]()
Máme tu molitanovou z ikea a je v pohodě a za pár kaček, bez ní jedině vypodložit peřinou/dekou(zažila jsem ted na dovolené:-)
Také jsme měli z Ikea, jednu tu z nejlevnějších. Srolovanou jsme to spolu s postýlkou tahali autem.