Matrace do postýlky Gumotex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
30.7.14 08:27

matrace do postýlky Gumotex

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda má někdo z vás zkušenost s matrací do postýlky od firmy Gumotex?? Popřípadě jakou matraci do postýlky zvolit? Máme z kokosového vlákna a je neustále proležená, pořád obracím :cert:
Děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
30.7.14 08:32

My jsme taky kupovali od Gumotexu a jevi se zatim dobre. Vybrali jsme tu nejdrazsi. Cca za 1000?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.7.14 08:35

Já jsem si kokosovou nakonec taky rozmyslela (tedy nepoužili jsme jí, ale nějak mi začalo vadit, že se v přírodním víc drží roztoči a že, když se pročurá, tak se to s toho přírodního natáhne - nikomu nevnucuju, můj názor).
Tak jsme koupili matraci od gumotexu, teď na ní syn spí skoro dva roky a od září na ní bude spát novorozená dcera. Sym dostane jinou od jiné firmy, ale jen proto, že jsme ctěli už silnější 12 cm, aby vydržela dalších několik let. Gumotex je tuším 7cm, což pro mimčo do postýlkyu naprosto postačující.
Matrace je úplně jako nová, naprosto nedotknutá, kdybych jí zabalila do igelitu, můžuu jí vydávat za novou :-) A není drahá. Je to český firma, vyrobeno v ČR.
Máme tuto:
http://www.matrace-gumotex.cz/…matrace-mimi
v základním potahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.7.14 08:46

Taky máme MIMI matraci, já jsem s ní naprosto spokojená!!!Mám ji ještě po malém, vůbec není proležená, takže jsme ani druhou nekupovali a teď na ní chrní i malá, já můžu jen doporučit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.7.14 08:47
@jessikka píše:
Já jsem si kokosovou nakonec taky rozmyslela (tedy nepoužili jsme jí, ale nějak mi začalo vadit, že se v přírodním víc drží roztoči a že, když se pročurá, tak se to s toho přírodního natáhne - nikomu nevnucuju, můj názor).
Tak jsme koupili matraci od gumotexu, teď na ní syn spí skoro dva roky a od září na ní bude spát novorozená dcera. Sym dostane jinou od jiné firmy, ale jen proto, že jsme ctěli už silnější 12 cm, aby vydržela dalších několik let. Gumotex je tuším 7cm, což pro mimčo do postýlkyu naprosto postačující.
Matrace je úplně jako nová, naprosto nedotknutá, kdybych jí zabalila do igelitu, můžuu jí vydávat za novou :-) A není drahá. Je to český firma, vyrobeno v ČR.
Máme tuto:
http://www.matrace-gumotex.cz/…matrace-mimi
v základním potahu.

Ano, vyrábí se u nás v Břeclavi. Pracuje tam moje mamka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651
30.7.14 08:51

Jen tak pro zajímavost, teď do větší rostoucí postýlky (140×70) jsme synovi koupili tuto:
http://www.spime.cz/…ne-peny.html
My sami od této firmy máme matrace a jsou naprosto pefektní.
Ale pro miminko určitě stačí ta slabší, do Gumotexu bych určitě šla znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.7.14 08:53
@jessikka píše:
Jen tak pro zajímavost, teď do větší rostoucí postýlky (140×70) jsme synovi koupili tuto:
http://www.spime.cz/…ne-peny.html
My sami od této firmy máme matrace a jsou naprosto pefektní.
Ale pro miminko určitě stačí ta slabší, do Gumotexu bych určitě šla znova.

My máme všichni z Gumotexu, bezvadné vysoké matrace, spí se na nich naprosto perfektně..Mamka má slevu jako zaměstnanec 28%,no nekup to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651
30.7.14 09:11

@Silwinka87 tak to je jasné! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.7.14 09:22
@jessikka píše:
@Silwinka87 tak to je jasné! :-)

No dyť :lol:

• Citovat
  • Upravit
2630
30.7.14 09:30

Díky za diskuzi, taky zrovna řeším postýlku a matraci :) Původně jsem si načetla, jak kokos je skvělej a pak nám ho jedna (ze tří teda) tak sepsula, viz jak píše jessikka, a že si máme koupit s PUR pěnou. Jenže ta stojí 3tisíce a výš. Tak jsem právě taky zkoumala ten gumotex :)

A chci se zeptat, co na něm máte za prostěradlo? Já chtěla s PUL zátěrema a prý bych tu matraci tím udusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.7.14 09:32

My máme dospělácké Gumotex a jsou susper :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.7.14 09:33
@Taormína píše:
Díky za diskuzi, taky zrovna řeším postýlku a matraci :) Původně jsem si načetla, jak kokos je skvělej a pak nám ho jedna (ze tří teda) tak sepsula, viz jak píše jessikka, a že si máme koupit s PUR pěnou. Jenže ta stojí 3tisíce a výš. Tak jsem právě taky zkoumala ten gumotex :)A chci se zeptat, co na něm máte za prostěradlo? Já chtěla s PUL zátěrema a prý bych tu matraci tím udusila?

Já na tom mám jen ten potam, takový bílý s medvídkama, je prodyšný, ale nepromokavý, takže chrání matraci.Peru ho vždycky když převlékám a je pořád jako nový

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.7.14 09:34
@vodolejka píše:

My taky :palec: Jakou máte?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.7.14 09:38
@vodolejka píše:

My máme tu řadu excellent line a jsou teda bezvadné..Vysoké, pohodlné :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
35489
30.7.14 09:58

My asi nemáme tak drahé, ale jsou fakt perfektní. Manžel má levnější než já, on nechtěl žádnou special, ale přesto se spí fakt nádherně na obou. Jedna je Kornelia a druhá Greta. I předtím jsme měli Gumotex a byla super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí