Matrace pro těžší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39638
30.7.24 23:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
31.7.24 00:14
@Gimlik píše: Více

Zadej si to do vyhledávače. Matrací 200×70 je plný internet.

Jinak normální spánková studia bez potíží vyrobí jeden potah na dvě matrace. Snadnější manipulace, žádná nutnost kompromisu, žádná mezera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
31.7.24 07:45

@Gimlik Máme teda postel 180×200, ale vůbec nevadí. Stejně spím na své straně postele. A i když se občas vzbudím v hlavou na manželově straně, tak mám pod hlavou většinou polštář. Pro mě to má spíš výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
31.7.24 07:49

Kupte větší postel! Aspon 160cm. My měli taky 140, měla jsem ji jako svobodná a pak ji stěhovala do společného… jak se narodila dcera byl to maras.. ona nad ránem už po kojení spala s námi a to nešlo. Kupovali jsme větší postel. Nekupovala bych matraci do té 140cm. I těch 20cm už něco udělá, ale pokud máte prostor rozhodně 180cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 17:36

Děkuji všem za názory a rady. Věřím, že to myslíte dobře. Nechápu akorát proc bychom měli měnit něco co nám vyhovuje a jsme takto spokojeni. 😏 Je to neuvěřitelné, ale dokonce se tam vyspíme i se 4- letym a úplně v pohodě. Až budeme chtít měnit postel, tak se Vás ráda zeptám na názor, ale teď je v plánu jen matrace a vime proc to chceme tak jak to chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 17:39

@Paní.Norrisová noo,mě šlo o syna, který za námi občas chodí a spí uprostřed..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
31.7.24 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 17:42

@Tarena děkuji. Akorát úplně nevím jak moc pohodlné by to mohlo být, když je menší postel. Přece si jen myslím, že to bude cítit pod prosteradlem. Ale opravdu děkuji za nápad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.7.24 17:43
@SlečnaDahlia píše: Více

Přesně tak, manzel váží skoro jednou tolik co zakladatelka, ta bude na spolecne matraci nadskakoval kdykoliv se manzel ve spanku otočí. Takze dve oddělené matrace a v Ikee koupit spojovací vlozku za par korun.

• Citovat
  • Upravit
4482
31.7.24 17:46

Dcera si za námi chodí občas lehnout a dobrý. Stejně tak v posteli u mých rodičů. Vždy se poskládáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 19:17

@Hanka1 děkuji. Akorát, že je zvláštní, že teď nikam nenadskakuju.. 😁 A to máme společnou matraci..
Je zvláštní kam se stoci jedna otázka.. Kolik z toho vyleze možnosti. Samozřejmě jsem za nějaké ráda. Ale nějaké mi přijdou úplně mimo. Vlastně jsem na svoji otázku dostala jen pár odpovedi a zbytek se točí okolo věcí, které si myslím, že není potřeba řešit. Ale to tak asi v diskuzích bývá. Člověk se na něco zeptá a dozví se něco jiného co není potřeba řešit. Ale fakt díky lidi.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 19:20

@Paní.Norrisová dobře,děkuji za odpověď. Asi to někde vyzkoušíme a podle toho se rozhodneme.. ;) To bude asi nejlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
31.7.24 19:26

Jediná matrace, která mě dlouhodobě vydržela, je ta s 25letou zárukou, celolatexová z IKEA. Na manipulaci je ovšem strašně těžká a i drahá, ale nikde do mě nešťouchají žádné dráty. Jiné už nekupuji, protože tahle se vůbec nedeformuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.24 20:23

@mokkk děkuji,kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
1.8.24 07:16

Máme z IKEA a pohoda. Stačí si hlídat nosnost. A důležitější než matrace mi přijde rošt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný