Maturita a dítě

Anonymní
6.12.16 08:26

Maturita a dítě

Ahojte, má někdo zkušenosti s maturitou a dítětem? V době kdy začnu poslední rok dálkově si dodělávat maturitu bude mít malej 5.měsíců a až bude maturita tak rok.Kdy a jak jste se s dítětem učily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
6.12.16 08:44

Dodelavala jsem gympl dalkove, ucila se vesmes v noci. Pres den chodila s prckem vytirat a uklizet, v noci pak pres PC brigadnicila.
To zvladnes, neni to jednoduche, ale das to, drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
6.12.16 08:47

Já jí doděla letos( taky dálkově). Malej bylo 1,5 roku, když jsem maturovala. Popravdě, kdyby jí byl rok jako tvému dítěti, tak by to bylo lepší, protože to ještě nebyla tak akční. Jinak jsem se učila, když spala. Přes poledne a večer. Posledních 14 dní před maturitou mě hodně podpořila rodina tím, že se o malou starali výhradně oni. Jeden týden si vzala dovolenou mamina a druhý týden manžel. Já jsem po tu dobu malu skoro neviděla. Jen jsem byla zavřená v ložnici a učila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 09:56

Ja nemam zkusenost s maturitou, ale se statnicena. Neni to sranda, ale zvladnes to. Ucila jsem se po nocich. A deti jsem mela 4, takze jo, da se to.
Prosim anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.16 10:03

A kolik hodin jste se asi učili?

• Citovat
  • Upravit
2373
6.12.16 10:42
@Anonymní píše:
A kolik hodin jste se asi učili?

No já se přiznám, na učení jsem byla trochu flink ( ale na vízo většinou 1-3 trojky), raději jsem trávila čas s dcerou než se učit. Takže jsem se učila 1-2 h denně, tak 3× týdně. Před maturitou jsem, ale jela 3 týdny v kuse. Jen s přestávkama na jídlo a spánek. Dceru jsem skoro neviděla. Nechala jsem to všechno až na poslední chvíli, ale dala jsem to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 15:41

Ne zakladatelka.Taky ted budu maturovat a mám 9.měsíční dítě. Největší problém mam s angličtinou nevím co se v ní mám dřív učit :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze