Maturitní ples a nemoc

Anonymní
1.12.23 10:09

Maturitní ples a nemoc

Ahoj, zachvíli budu mít maturitní ples a onemocněla jsem, jelikož jsem ale už zaplatila vše, tak jsem se rozhodla jít, ikdyž se mi tam moc nechce. Přemyšlela jsem, co by se stalo, kdybych nešla - to by pak celá moje třída byla jen na mě naštvaná, především, že jsem chyběla na předtančení. Zkusím to nějak zvládnout, aspoň ten hlavní program - předtančení, šerpování
Jaký máte na to názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16223
1.12.23 10:15
@Anonymní píše:
Ahoj, zachvíli budu mít maturitní ples a onemocněla jsem, jelikož jsem ale už zaplatila vše, tak jsem se rozhodla jít, ikdyž se mi tam moc nechce. Přemyšlela jsem, co by se stalo, kdybych nešla - to by pak celá moje třída byla jen na mě naštvaná, především, že jsem chyběla na předtančení. Zkusím to nějak zvládnout, aspoň ten hlavní program - předtančení, šerpování
Jaký máte na to názor?

Tak záleží, jaká nemoc a hlavně, jak ti vůbec je :nevim: A jestli tvá nepřítomnost nějak výrazně naruší program :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
1.12.23 10:21
@Anonymní píše:
Jaký máte na to názor?

Pokud to není nic vážného a jde jen o nějakou běžnou lehkou virózku, tak to šerpování a předtančení bys pod nějakým lékem skutečně mohla zvládnout, ne?

Copak o spolužáky - stát se může komukoli cokoli, s tím musíte počítat - ale hlavně tobě samotné by to přece bylo líto, kdybys o tohle přišla… (?) Taková událost je přece jen jednou v životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33507
1.12.23 10:58
@Anonymní píše:
Ahoj, zachvíli budu mít maturitní ples a onemocněla jsem, jelikož jsem ale už zaplatila vše, tak jsem se rozhodla jít, ikdyž se mi tam moc nechce.Přemyšlela jsem, co by se stalo, kdybych nešla - to by pak celá moje třída byla jen na mě naštvaná, především, že jsem chyběla na předtančení. Zkusím to nějak zvládnout, aspoň ten hlavní program - předtančení, šerpování
Jaký máte na to názor?

Opravdu je důvod nemoc? Jestli to není nic vážného, tak jdi, odstupem času by tě mrzelo, že si nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.12.23 11:10

Byla jsem na maturáku s angínou nafutrovaná práškama. Ale bylo to super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.12.23 11:22
@Anonymní píše:
Jaký máte na to názor?

Tak záleží co mas za nemoc :nevim: s běžnou virózou se nadopujes a chvíli vydrzis, ale něco vaznejsiho nebo hodne nakazliveho už je na pováženou. Jako se zápalem plic třeba bych nikam nelezla, stejně tak třeba se spalovou anginou, nestovicema apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.23 11:36
@Anonymní píše:
Jaký máte na to názor?

Záleží na druhu nemoci. Pokud je tam všechny nakazis, budou jistě skákat radostí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.23 11:38

Záleží na nemoci. Ač já na maturák moc nechtěla, celkově moc tyto akce nemusím, stejně jako taneční :mrgreen: Tak jsem si to docela užila a zpětně na to moc ráda vzpomínám. Takže pokud máš nějakou lehkou virózu, tak jdi. Pokud je to něco vážnějšího, tak je to na zvážení. Ale to už záleží na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
1.12.23 11:40
@Anonymní píše:
Jaký máte na to názor?

Maturak mas jednou za život, pokud neumírás, jdi.. Jsi mladá, ne babka nad hrobem, aby jsi to nezvládla.

Příspěvek upraven 01.12.23 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.12.23 11:42

Jedna moje spolužačka byla na maturitním plese se 40 horečkou :nevim: Byla jen na šerpování a společné focení (pod práškama samozřejmě), pak šla domů. Ale to bylo dááávno před dobou kovidovou, to nemoce a možnost nakažení druhých ještě nikdo nijak neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný