Repasovaný dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.11.23 12:01

Repasovaný dárek

Otázka zní; dali by jste někomu repasovaný dárek který by nebyl v záruce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30901
23.11.23 12:02
@Anonymní píše:
Otázka zní; dali by jste někomu repasovaný dárek který by nebyl v záruce?

To preci zálezí na tom, co a komu. Jednu sezonu jete lyže bych tříletákovi pod stromeček dala, nejaký jetý notebook pubertákovi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
23.11.23 12:03

Takovou věc bych nechtěla dostat takže bych ani nedala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.11.23 12:04

Podle toho co. Pokud bych počítala s tím, že to nemá být na roky, tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 12:05

@Cuddy dostala jsem repasovaný notebook od manžela. Nevadilo by mi to kdyby mi to řekl, ale tvrdí že je nový a pekelně drahý. Není v záruce. Viděla sem krabici proto vím že repas. Nejde mi o to že je to repas jako o to že mi to neřekl. Stačil by mi i bazarový.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
23.11.23 12:05

Hrozně záleží, co, komu a v jakém stavu.
Obecně mi dárky z druhé ruky nevadí, ale musí být ve stavu „jako nové“, něco se ale prostě po někom „nedává“. Není vhodné. Např. elektronika (v době, kdy chodí všichni na WC s mobilem, nechtěla bych ho pak dostat).

• Citovat
  • Upravit
34322
23.11.23 12:14
@Anonymní píše:
@Cuddy dostala jsem repasovaný notebook od manžela. Nevadilo by mi to kdyby mi to řekl, ale tvrdí že je nový a pekelně drahý. Není v záruce. Viděla sem krabici proto vím že repas. Nejde mi o to že je to repas jako o to že mi to neřekl. Stačil by mi i bazarový.

Tak problem neni „repas“, ale „manzel“, ne?

Cas na repas manzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 12:47

Nesnáším dárky z druhé ruky, takže by mi to vadilo. I jsem jednou od ex dostala pod stromek jetý notebook. On to tedy netajil. Byla je z toho docela paf, ale nikdy jsem mu to neřekla. Mně osobně to přijde jako neúcta. Tchýně dává naší dceři taky dárky z druhé ruky a štve mě to hrozně. A o penězích to není…

• Citovat
  • Upravit
7235
23.11.23 12:47
@Anonymní píše:

tady je ale problém nee ten dárek, ale ulhaný manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.11.23 12:49

Mě osobně by bylo jedno kdyby mi někdo dal repas. Dárek jako dárek. Hlavně aby byl užitečný a ne nějaký stojan na prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.11.23 13:28

Vůbec by mě to netrápilo. Jedu v sekáčích, Vinted a klidně bych jako dárek ocenila i použitou elektroniku. Za stejné peníze radši koupím použitý noťas vyšší úrovně než nový, který toho ale moc neumí. Dítě dostane použitý mobil, protože na nový telefon typu, který by si přálo, prostě nemám :) Pro mě je to způspob, jak ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6596
23.11.23 13:39

Dala, ségře jsem dala noťas původní cena 70tis, námi pracovně používaný. Vyčistili jsme jej fyzicky, nahráli nový systém a dostala to k narozeninám - plus další dárek. Noťas co jsem ji dávala předtím odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 13:41

@lapagerie mě nevadí že jde o repas. Spíš mě mrzí že říká že je nový. Jinak mi tím pomohl protože jsem nový už dávno potřebovala takže sem ráda. Taky nakupuju v sekáči, vlastně pro sebe téměř pořád :lol:

• Citovat
  • Upravit
6596
23.11.23 13:45
@Anonymní píše:
@lapagerie mě nevadí že jde o repas. Spíš mě mrzí že říká že je nový. Jinak mi tím pomohl protože jsem nový už dávno potřebovala takže sem ráda. Taky nakupuju v sekáči, vlastně pro sebe téměř pořád :lol:

Asi se chtěl udělat lepším, než je. Je otázka zda šetří nebo se stydí, že na nový třeba nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 13:47

@Temnástranasíly Utratil hodně za vánoce co sem tam postřehla. Taky se měnil kotel, takže peníze jen lítají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný