Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@lapagerie mě nevadí že jde o repas. Spíš mě mrzí že říká že je nový. Jinak mi tím pomohl protože jsem nový už dávno potřebovala takže sem ráda. Taky nakupuju v sekáči, vlastně pro sebe téměř pořád
tak když je nový tak kde je záruka? Nechápu proč lže? je to trapný ![]()
@Anonymní píše:
Otázka zní; dali by jste někomu repasovaný dárek který by nebyl v záruce?
Ne, nesnáším cokoliv ze sekáče.
Já bych ho zkusila nachytat. Klidně bych sehnala třeba baterii či nabíječku a třeba poškodila či sehnala poškozenou, vyměnila a řekla bych, že chci reklamaci, ať mi dá papíry.
@Anonymní píše:
@lapagerie mě nevadí že jde o repas. Spíš mě mrzí že říká že je nový. Jinak mi tím pomohl protože jsem nový už dávno potřebovala takže sem ráda. Taky nakupuju v sekáči, vlastně pro sebe téměř pořád
Možná se stydí, čert ví. Já bych to nechala plavat, obzvlášť, když jsi noťas potřebovala a vyhovuje ti.
@Fiveone píše:
Já bych ho zkusila nachytat. Klidně bych sehnala třeba baterii či nabíječku a třeba poškodila či sehnala poškozenou, vyměnila a řekla bych, že chci reklamaci, ať mi dá papíry.
A proč? Jako že dát mu to sežrat, aby se musel přiznat? Za mě je to zbytečné zahušťování vzduchu. Vždyť je to jen notebook a ne milenka s repasovanými silikony
@lapagerie píše:
A proč? Jako že dát mu to sežrat, aby se musel přiznat? Za mě je to zbytečné zahušťování vzduchu. Vždyť je to jen notebook a ne milenka s repasovanými silikony
Lež se u nás doma moc neodpouští. A je jedno, čeho se týká.
@Anonymní píše:
Nesnáším dárky z druhé ruky, takže by mi to vadilo. I jsem jednou od ex dostala pod stromek jetý notebook. On to tedy netajil. Byla je z toho docela paf, ale nikdy jsem mu to neřekla. Mně osobně to přijde jako neúcta. Tchýně dává naší dceři taky dárky z druhé ruky a štve mě to hrozně. A o penězích to není…
Moje tchyně dala našemu dítěti za všechny ty roky co je na světě jednou jedinkrát dárek k Vánocům. Ta hračka se vyráběla naposledy skoro před v té době patnácti lety (googlila jsem to) a byla očividně použitá. Netuším jestli to dostala od někoho nebo to koupila někde v sekáči. Ještě pak vykládala u večeře co si všechno nadělili s tchánem a šlo o desetitisícové dárky, zrovna hluboko do kapsy totiž fakt nemají.
Záleží jak repasovaný, to u některých produktů znamená třeba nové kryty, baterii, krabičku, čili v podstatě vypadá jako nový, to mi přijde v pohodě.
Prostě jetou věc spíš ne.
@Fiveone to ne, nebudu ho trápit. Nevím proč mi to neřekl na rovinu asi mu to bylo blbé. Já bych nic proti neměla, jen se bojím kvůli té záruce.
@Fiveone hm, tak zrovna v tomto případě bych to já osobně fakt neřešila a nesnažila se partnera nachytat na švestkách.
Co bys tedy udělala pak, když bys ho donutila se přiznat pomocí figlu třeba s vadnou nabíječkou? Na něj by tedy prasklo, že noťas je repas a že kecal. A ty? Co bys pak udělala?
@Anonymní píše:
@Fiveone to ne, nebudu ho trápit. Nevím proč mi to neřekl na rovinu asi mu to bylo blbé. Já bych nic proti neměla, jen se bojím kvůli té záruce.
S tím bych si nelámala hlavu. Když by se něco pokazilo, požádáš prostě manžela, ať se o to postará. Protože k tomu nemáš doklady, no. A mimo to i na repasy občas záruka je, i když třeba jen kratší.
Ne, nevadilo by mi to, ale za předpokladu, že ta věc je v reprezentativním stavu a funkční a že to vím, že není nová (mně takhle bratr sehnal třeba herní konzoli, ale o té mi bylo jasné, že nová není
)
@lapagerie píše:
@Fiveone hm, tak zrovna v tomto případě bych to já osobně fakt neřešila a nesnažila se partnera nachytat na švestkách.
Co bys tedy udělala pak, když bys ho donutila se přiznat pomocí figlu třeba s vadnou nabíječkou? Na něj by tedy prasklo, že noťas je repas a že kecal. A ty? Co bys pak udělala?
To je fakt, já bych řekla pravdu. Ale jo, nejlepší to neni. Nicméně bych mu dala najevo, že pravdu znám a nelíbí se mi, že mi lže. Já osobně mám notebook z druhé ruky, nevadí mi to. Přežila bych repasovaný notebook, lež už hůř.