Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji 2:
Jedna pro 6 osob, děti 12-15 + dospěláci.
Druhá dětská, děti první stupeň ZŠ.
Praha.
Prosím, zkuste se rozepsat, proč se Vám líbila, co se vám nelíbila. Dík.
Byli jsme kdysi na Galatctic Pioneers v Balvínově, bylo to úplně jako ve Startereku, za mě perfektní. ale všichni jsme byli Startrekový fanoušci. Hodně to bylo o všímavosti, návaznosti na předchozí řešení, taky tam bylo dost matematiky a synchronizace - ve smyslu toho, že museli třeba dva týmy dělat věci najednou, aby to klaplo.
Doporučuji The Chamber (odkaz níže). Byli jsme tam na hře Opus Magnum, a perfektní. Mají tam i jednu dětskou.
https://thechamber.cz/
Galactic Pioneers, jednoznačně, nebo ze stejné dílny Nautilus (ale GP se mi líbili víc). Mám za sebou asi 10-12 únikovek, tyto byly určitě nejlepší. Nápadité uvedení do hry, komunikace s případnou nápovědou, dramaturgie hry, zintenzivňování k závěru, různorodé činnosti a docela velké herní pole. 6 lidí je teda dost (pokud jste zkušená skupina), ale určitě to bude fajn, těch aktivit je tam hodně. My byli ve třech a na Nautilu ve čtyřech a měli jsme co dělat, ale dali jsme to (Nautilus maličko nad povolený čas).
@easydrink píše:
Doporučuji The Chamber (odkaz níže). Byli jsme tam na hře Opus Magnum, a perfektní. Mají tam i jednu dětskou.
https://thechamber.cz/
Od nich jsme byli na tom úniku ze žaláře, v Ostravě, měli jsme trochu smůlu na průvodkyni, ale jinak taky v zásadě doporučuju, hra jako taková je vytvořená moc pěkně. ![]()
@klamonožka píše:
Galactic Pioneers, jednoznačně, nebo ze stejné dílny Nautilus (ale GP se mi líbili víc). Mám za sebou asi 10-12 únikovek, tyto byly určitě nejlepší. Nápadité uvedení do hry, komunikace s případnou nápovědou, dramaturgie hry, zintenzivňování k závěru, různorodé činnosti a docela velké herní pole. 6 lidí je teda dost (pokud jste zkušená skupina), ale určitě to bude fajn, těch aktivit je tam hodně. My byli ve třech a na Nautilu ve čtyřech a měli jsme co dělat, ale dali jsme to (Nautilus maličko nad povolený čas).
Nakonec zvažuji tyto dvě. Je nás šest, ale tolik zkušeností zas nemáme a hlavně jsou tam 4 děti - 12, 14, 15 a 15.
Dva kluci jsou Startrek fandové, já to nikdy neviděla, holky to Startrek moc neohromuje.
Takže babo raď…
@Lama Lama píše:
Nakonec zvažuji tyto dvě. Je nás šest, ale tolik zkušeností zas nemáme a hlavně jsou tam 4 děti - 12, 14, 15 a 15.
Dva kluci jsou Startrek fandové, já to nikdy neviděla, holky to Startrek moc neohromuje.
Takže babo raď…
Šla bych na ty GP. Není to přímo ze Startreku, spíš prostě jen s vesmírnou tematikou, taky jsem Startrek neviděla, nevadí to. A když se vám to bude líbit, třeba si pak někdy dáte ještě i ten Nautilus. ![]()