Repasovaný dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13116
23.11.23 16:36
@Anonymní píše:
@Fiveone to ne, nebudu ho trápit. Nevím proč mi to neřekl na rovinu asi mu to bylo blbé. Já bych nic proti neměla, jen se bojím kvůli té záruce.

Tak tenhle příspěvek teda vyznívá o dost jinak než ten začátek. Teď
to točíš na záruku, prvé to vadilo, že ti lže… Použité funkční věci v dobrém stavu mi nevadí. Naopak nové drahé věci vnímám jako zbytečný luxus ( třeba nové auto za to, že je úplně nové rychle ztrácí na hodnotě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.23 16:48

@Magical-eyes Ano, přišlo mi divné že s tím dělá tajnosti a vykládal jak byl drahý atd. Mě by udělal radost jakýkoli i obyčejný a i by mi na tu mojí práci stačil. Jen nechápu proč lhal. To je celé, ale dělat nějaké habaďury s poškozením nebudu. To by mi ho bylo líto.

• Citovat
  • Upravit
68917
23.11.23 17:04

Nemám problém s použitými věcmi. Ale říkáme si to na rovinu. Malé dítě teď dostane boty na běžky (za sezonu na tom pojede týden dva a za rok už nebudou) za tři stovky místo dvou litrů, co stojí nové. Velké dítě si něco přálo k Vánocům a když jsem zjistila, že už se to nevyrábí, tak mě samo požádalo, ať mrknu na bazar. Jezdeckou výbavu, kdy roste, že to měním každou sezónu, jinak nekupuji. Pět tisíc nebo pět set je docela rozdíl. Sama mám za 12 let druhý notebook, oba repasy. Ale nikdy o tom nemlzime. Tohle mi udělat muž, nechápavě na něj kouknu a řeknu, že nemam absolutně problém s repasem, ale ať že mě nedělá pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.11.23 17:05
@Anonymní píše:
Otázka zní; dali by jste někomu repasovaný dárek který by nebyl v záruce?

Záruku vlastně nemá nikdo u dárků. Repasovany spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
23.11.23 17:12

Jo, třeba hračky vlastním dětem, které vypadaly jako nové ve věku, kdy to bylo úplně jedno ještě.
Nebo kola v super stavu. Nikdy s tím nebyl problém. Nové věci kupujeme taky, záleží na daných věcech.

• Citovat
  • Upravit
10667
23.11.23 17:22

Repasovaný dárek mi absolutně nevadí, pokud se nejedná o vibrátor ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10667
23.11.23 17:24
@Kockazvysocan píše:
Ne, nesnáším cokoliv ze sekáče.

Miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35678
23.11.23 17:32

Repasovaný neznamená bez záruky! Jsou firmy, které se tím profesionálně zabývají, skupují krátkodobě použitou techniku u firem, předváděčky, vystavené kusy, repasují je a dávají na ně záruku 1-3 roky, takže NB klidně může být i nový a se zárukou. Nový jako profesionálně repasovaný, anebo dokonce nový předváděcí kus a záruku poskytuje firma - prodejce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
23.11.23 17:48

Na Vašem manželství je něco hodně nezdravého, když on nedokáže „přiznat“, že je to repas, a Ty mu nedokážeš říct, že to víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
28.11.23 15:59

Já si ani jiné než repas noťasy nekupuji, ale jako dárek mi to přijde divný (pokud s tím obdarovaný není předem srozuměn - třeba o mně manžel ví, je to běžně kupuju, takže bych se nezlobila; na druhou stranu on to nekupuje, takže bych mu to nedala). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
28.11.23 16:06

Mám taky repasovaný notebook, se zárukou.
U notebooku může být reklamovaný k výrobci, opravený a opět prodávaný jako repasovaný.
Typ co mám já normálně stojí 57, mám repas za 35. Takže je nový, je repasovaný, a je drahý a je se zárukou (z GIGA computer)
Nevím co je pro tvého manžela drahé, ale může ve všem říkat pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.11.23 16:19

Mám repasovanou čtečku a je se zárukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie