Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo autosedačku Maxi Cosi Priori 9-18 kg? Jak jste spokojené?
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi PrioriAhoj…právě se ji chystám koupit, takže budu taky vděčná za reakce spokojených/nespokojených uživatelů! ![]()
Taky se chystám, chtěla jsem Romer, ale v recenzích psali, že je těžká a špatně se přenáší, tak se ptám na tuto ![]()
Mám. úplně spokojená! snadno se ovládá, leh je dost „ležící“ takže si prcek fakt odpočine, prostoru dostatek. není úplně lehoučká ale zvládnu jí odtáhnout i s kabelkou a nákupem v druhé ruce. pere se dost jednoduše, žádné zbytečné výmysle okolo. atesty má taky suprový, já jsem jedině pro.
Souhlas, my jí také máme.
Naprostá spokojenost.
Dobré je polohování na spaní.
Ještě vystačí i pro druhé.
Taky mam a jsem moc spokojena. Je nejen kvalitni (autosedacky Maxi Cosi se umistuji na prednich pozicich v bezpecnostnich testech), tak i cenove prizniva. Mam ji v hnedobezove kombinaci, ale autosedacka je tmavsi, nez na vetsine uverejnenych fotek na netu (nevim jak jine barvy..).
@m86 Máme po starším synovi, teď v ní jezdí mladší. U nás spokojenost, jen straší v ní moc dlouho nevydržel, byl od mala dost vysoký, ve 2 letech mu začla přečuhovat hlava, takže šel do větší (Römer kidfix)…
100% doporučuju!!! Pro našeho buřtíka má dostatečný prostor, polohování jedním tahem.. ![]()
@m86 nevím jakou MC Priori mážte v úmyslu koupit, ale Priori SPS se vyrábí již od roku 2001, MC Priori XP se vyrábí od roku 2003, chtělo by to již něco modernějšího, vždyť MC vyrábí novější typy Tobi a Rubi, hlavně obě mají již integrovanou opěrku hlavy, a jsou bezpečnější
@m86 nevím, kde jste přišla na to, že je Römer těžší, ale srovnatelný s Priorkou je od Römeru model Eclipse a ten má 9kg( Priori má 9,2) takže je dokonce lehčí
samozřejmě prodávanější od Römeru je King plus, který je těžší, má 11,5 kg, ale je také zvětšený o 15%, je protostornější, má integrovanou opěrku hlavy, i bezpečnější, takže trošku jiná liga, tam je ta váha větší, ale zase sedačka vydrží déle díky větší prostornosti