Maxi Cosi Tobi a fusak

1019
5.10.11 19:12

Maxi cosi Tobi a fusak

Dobrý den,
máme sedačku Maxi Cosi Tobi, ale koupenou z druhé ruky, tudíž nemáme návod. Ráda bych sehnala fusak či zavinovačku na zimu do této autosedačky, ovšem tím, že jsou spojené ramenní popruhy, není možné navléknout fusaky s klasickými prostřihy pro pětibodové pásy. Víte někdo jak na to? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2508
5.10.11 19:14

Do takovych velkych autosedacek se jeste dava fusak??? neni uz to dite docela veliky na to davat ho do fusakuu v autosedacce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.10.11 19:18

Ty pásy musí jít nějak vyndat, ne? Kvůli praní potahu.

Jinak tuhle velikost sedačky bych taky řešila spíš dekou přes nohy, jestli vám auto netopí. Vyndavat s dítětem ji nebudete .))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
5.10.11 19:21

Fusak se do těchto velkých autosedaček se už nedává, ani se nevyrábí.
Pásy samozřejmě vyndat jdou, aby se daly nastavit podle výšky dítěte.
Pokud bude dítěti v autě zima tak bych dala jen deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.10.11 19:33

Ahoj, taky první, co mě napadlo, proč do tak velké sedačky fusak.
Jinak pásy jdou povolit a šlo by to tam navlíct, teď jsem ten potah komplet sundávala, takže to vím. Stačí odepnout ten kryt pásů na rameni a je to tam udělané na jakýsi háček, ten vyvlečeš a vytáhneš jakousi pružinku a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21778
5.10.11 19:43

a nemáš spíš to vajíčko Maxi cossi Cabrio? do toho se fusak dává, normálně vygoogluješ fusak do autosedačky, například tady: http://www.babylife.cz/…autosedacky/

teoreticky by tyto zavinovačky šly i do větší autosedačky. ale už do nich zase nenarveš dítě ;-) a z hlediska bezpečnosti dítěte je lepší, když je oblečené co nejméně. ani se nedoporučuje dávat do autosedačky dítě v zimní bundě atd… je zde riziko špatného utažení pásů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.10.11 19:44

Tak moc děkuju. Dcera je velikostně na hraně, tj.9 kg a 13 měsíců. Je pravda, že nohy už by jí z lecčehos čouhaly. Nevadí, tak ušijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.10.11 20:46

Vajíčko nemám.

Však s tím utažením je to jasné, pásy půjdou pod, zavinovačka přes. Akorát záda dvakrát prostřihnu a všiju dva zipy, abych tím pásy protáhla.

Malá se zkrátka ráda zachumlá a takhle „velký“ prcek by si ještě fusak zasloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.10.11 20:52

No mám do kočárku fusak Emitex 2v1 a ten by do té sedačky měl jít. Je myslím univerzální, najdu odkaz. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nejspíš ho někde najdeš levnější, to je první odkaz, co mi vyjel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.10.11 20:59

To je ten jarní/podzimní?

Ten máme. A je dlouhý, pravda. Akorát nemá prostřiženou zadní část, čili bych musela vyndat pásy a dát ho tam napevno, ale to ho zase potřebujem do kočárku :o) Neva. Mám jednu starší delší zavinovačku, tak jí trochu předělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí