McCafé - barista
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
McCafé barista
Ahoj chtěla bych se zeptat, zda někdo pracuje na této pozici, zda mi může říct měsíční plat při práci na hlavní pracovní poměr a zda pracuje pouze jako barista, nebo ho tahají do kuchyně.
Ještě by mě zajímalo, jestli jste si někdo dal v mcd ČAJ? A jaký je.
děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všechno záleží na restauraci, jestli je přímo od Mcd nebo frenčíza, kde je atd… jiné prachy budeš brát v na Václaváku a jiné ve Frýdku - Místku
Čaj je tam dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co já znám MC, tak většinou dělají všechno, na baru se prostě střídají a k tomu běžně prodávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enoulik V McD jsem dělala několik let. Práce zaplacená nic moc (ale na brigádu celkem solidně) každopádně v době, kdy jsem tam dělala já, měli děcka v kaféčku víc než obyč. zaměstnanec (ale je to restaurace od restaurace). Plus ti hodí peníze navíc noční či víkendové směny.
Nevýhoda baristy je, že se u toho učí i část běžného Mc provozu. Do kuchyně tě nikdo tahat nebude, ale obsluhu u pultu, objednávání na kase (ne v kaféčku), pomoc s odnášením tácků, případně pomoc s přípravou nápojů, zmrzlin či pomoc s McDrive se ti úplně nevyhne. Ale co konkrétně z výše zmíněného, tak to už je na konkrétním mekáči.
Ale jinak je to jedna z těch více pohodových pozic a práce utíká rychleji, než když jsi obyč. zaměstnanec a 8 hodin strávíš u grilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit