McCafé - barista

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2873
9.6.16 12:10

McCafé barista

Ahoj chtěla bych se zeptat, zda někdo pracuje na této pozici, zda mi může říct měsíční plat při práci na hlavní pracovní poměr a zda pracuje pouze jako barista, nebo ho tahají do kuchyně.
Ještě by mě zajímalo, jestli jste si někdo dal v mcd ČAJ? A jaký je.

děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
9.6.16 12:27

Všechno záleží na restauraci, jestli je přímo od Mcd nebo frenčíza, kde je atd… jiné prachy budeš brát v na Václaváku a jiné ve Frýdku - Místku :nevim: Čaj je tam dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
9.6.16 13:38

Co já znám MC, tak většinou dělají všechno, na baru se prostě střídají a k tomu běžně prodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.9.22 11:12

Má někdo nové zkušenosti s touto prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
9.9.22 18:58

@Enoulik V McD jsem dělala několik let. Práce zaplacená nic moc (ale na brigádu celkem solidně) každopádně v době, kdy jsem tam dělala já, měli děcka v kaféčku víc než obyč. zaměstnanec (ale je to restaurace od restaurace). Plus ti hodí peníze navíc noční či víkendové směny.
Nevýhoda baristy je, že se u toho učí i část běžného Mc provozu. Do kuchyně tě nikdo tahat nebude, ale obsluhu u pultu, objednávání na kase (ne v kaféčku), pomoc s odnášením tácků, případně pomoc s přípravou nápojů, zmrzlin či pomoc s McDrive se ti úplně nevyhne. Ale co konkrétně z výše zmíněného, tak to už je na konkrétním mekáči.

Ale jinak je to jedna z těch více pohodových pozic a práce utíká rychleji, než když jsi obyč. zaměstnanec a 8 hodin strávíš u grilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat