Mystery Shopping Hello innovation

9.6.16 09:16

Mystery Shopping Hello Innovation

Zdravím všechny a prosím holky, zda má někdo zkušenosti s Mystery Shoppingem s touto firmou Hello Innovation? Tato firma vypadá velmi na úrovni a zabývá se celou škálou Mystery Shoppingů snad ze všech odvětví. Jak se přihlásit do firmy a podobné zkušenosti? Prosím, kdo zde pracoval, písněte :-)

Příspěvek upraven 09.06.16 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15544
9.6.16 09:32

:roll: to tady těma kravinama budeš furt spamovat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.6.16 09:55

Mystery jsem delala pro Student Agency jako privydelek a bylo to uzasne. Tuhle firmu neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 11:57
@Santyna píše:
Mystery jsem delala pro Student Agency jako privydelek a bylo to uzasne. Tuhle firmu neznam…

@Santyna Mohu poprosit kontakt na Mystery u Student Agency? Děkuji, prosím do SZ.

Příspěvek upraven 10.06.16 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.6.16 12:39
@annnettt rommy píše:
@Santyna Mohu poprosit kontakt na Mystery u Student Agency? Děkuji, prosím do SZ. Jsou to totiž nejlépe placené brigády skoro za nic :mavam:

Ahoj, omlouvám se - jedná se o neverejne kontakty a nemohu je predavat kor nekomu koho osobne velmi dobre neznam. Zkus sledovat jejich webovky - ja sem tam taky dostala bez doporuceni pres inzerat. Jinak souhlasim - ferovy pristup, dobre penize, zabavna prace a cestovani zdarma vcetne jídla a nápojů. Moznost planovani atd. A k tomu naprosto uzasni lide a spousta zazitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 12:50

@annnettt rommy Ahoj…hello innovation můžu jedině doporučit..pár kontrol jsem pro ně udělala… zaregistrovat se můžeš na jejich stránkách a pak ti chodí nabídky na email…

• Citovat
  • Upravit
9.6.16 13:11
@Santyna píše:
Ahoj, omlouvám se - jedná se o neverejne kontakty a nemohu je predavat kor nekomu koho osobne velmi dobre neznam. Zkus sledovat jejich webovky - ja sem tam taky dostala bez doporuceni pres inzerat. Jinak souhlasim - ferovy pristup, dobre penize, zabavna prace a cestovani zdarma vcetne jídla a nápojů. Moznost planovani atd. A k tomu naprosto uzasni lide a spousta zazitku ;)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 13:14
@annnettt rommy píše:
@Santyna Děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 13:21
@Anonymní píše:
@annnettt rommy Ahoj…hello innovation můžu jedině doporučit..pár kontrol jsem pro ně udělala… zaregistrovat se můžeš na jejich stránkách a pak ti chodí nabídky na email…

Anonyme, prosím písni mi do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 13:53

@annnettt rommy máš sz…

• Citovat
  • Upravit
9.6.16 16:09
@Anonymní píše:
@annnettt rommy máš sz…

Děkuji písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.25 09:04

Pokud byste někdo chtěl i další tipy na zajímavý mystery shopping. Napište mi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat