Mystery Shopping Hello innovation
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mystery Shopping Hello Innovation
Zdravím všechny a prosím holky, zda má někdo zkušenosti s Mystery Shoppingem s touto firmou Hello Innovation? Tato firma vypadá velmi na úrovni a zabývá se celou škálou Mystery Shoppingů snad ze všech odvětví. Jak se přihlásit do firmy a podobné zkušenosti? Prosím, kdo zde pracoval, písněte ![]()
Příspěvek upraven 09.06.16 v 13:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mystery jsem delala pro Student Agency jako privydelek a bylo to uzasne. Tuhle firmu neznam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Santyna píše:
Mystery jsem delala pro Student Agency jako privydelek a bylo to uzasne. Tuhle firmu neznam…
@Santyna Mohu poprosit kontakt na Mystery u Student Agency? Děkuji, prosím do SZ.
Příspěvek upraven 10.06.16 v 11:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annnettt rommy píše:
@Santyna Mohu poprosit kontakt na Mystery u Student Agency? Děkuji, prosím do SZ. Jsou to totiž nejlépe placené brigády skoro za nic
Ahoj, omlouvám se - jedná se o neverejne kontakty a nemohu je predavat kor nekomu koho osobne velmi dobre neznam. Zkus sledovat jejich webovky - ja sem tam taky dostala bez doporuceni pres inzerat. Jinak souhlasim - ferovy pristup, dobre penize, zabavna prace a cestovani zdarma vcetne jídla a nápojů. Moznost planovani atd. A k tomu naprosto uzasni lide a spousta zazitku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annnettt rommy Ahoj…hello innovation můžu jedině doporučit..pár kontrol jsem pro ně udělala… zaregistrovat se můžeš na jejich stránkách a pak ti chodí nabídky na email…
- Citovat
- Upravit
@Santyna píše:
Ahoj, omlouvám se - jedná se o neverejne kontakty a nemohu je predavat kor nekomu koho osobne velmi dobre neznam. Zkus sledovat jejich webovky - ja sem tam taky dostala bez doporuceni pres inzerat. Jinak souhlasim - ferovy pristup, dobre penize, zabavna prace a cestovani zdarma vcetne jídla a nápojů. Moznost planovani atd. A k tomu naprosto uzasni lide a spousta zazitku
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@annnettt rommy Ahoj…hello innovation můžu jedině doporučit..pár kontrol jsem pro ně udělala… zaregistrovat se můžeš na jejich stránkách a pak ti chodí nabídky na email…
Anonyme, prosím písni mi do zpráv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud byste někdo chtěl i další tipy na zajímavý mystery shopping. Napište mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit