Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky chtěla jsem se optat dávali jste si v těhotenství někdy mcdonald když jste na nej měli chuť? Treba burgery i se zeleninou. Nebo jste se mu vyhýbali? Vim, ze to neni zdrava strava…
Jéje, ještě v kontrakcích s dcerou jsem se šla nacpat big mackem, abych měla sílu na porod
Jsou mnohem horší věci, než McD.
@unuděná píše: Více
To určitě jsou.
Ja uz jsem si myslela, ze jsem snad jedina co tam v těhotenství zavítám jedla si nekdy i neco s jejich zeleninou v těhotenství? ![]()
@miichaellaa píše: Více
Co myslíš se zeleninou? V big macku je salát
Hranolky jsou taky zelenina?
Na caesar salát jsem tam fakt nechodila ![]()
Pokud to není úplně denně, tak bych v tom problém neviděla
Já mám teď už dva měsíce celodenní nevolnosti a vůbec na nic nemám chuť…krom takových prasáren 🤣 Takže některé jídlo do sebe nutím a tu a tam si dám nějakou prasárnu, na kterou se vyloženě těším 😃 Miminko si stejně vezme jen to, co potřebuje. A pokud k tomu bereš nějaké doplňky stravy, pak jsi, myslím, v klidu 🙂
@CatOnTheMoon píše: Více
Neni to pravidelne. Taky si davam na co mam chut. A vitaminy beru. ![]()
No na salát bych tam taky nesla. Ano myslela jen ten salát v burgerech jestli ses tomu nebránila, ze by to špatně umyli nebo tak.
V prvním trimestru jsem trpěla na nevolnosti. Ne ranní, ale celodenní. Jediné, na co jsem měla chuť a nedělalo se mi z toho špatně, byl hambáč. Dítě se vyvinulo ve zdravého a inteligentního jedince, takže to na něj asi špatný vliv nemělo. Po návratu do normálu mi ty hambáčové preference samy odešly, závislost nevznikla. Mekáč navštěvuji párkrát do roka. Takže respektuj své chutě a nech si chutnat ![]()
@miichaellaa píše: Více
Ježiš to vůbec, viděla jsi, jak to připravují? Tam se nic nemyje, chodí jim pytle nasekaného praného salátu. O hygienu zrovna v McD bych se nebála, tam mají celkem přísné kontroly od hygieny a musí dodržovat standardní postupy. Zase nemusíš být tak úzkostná. Asi není úplně v poho dát si smažák v housce nebo kebab z pochybného stánku na ulici, ale McD je v tomto v klidu.
@tatrovka píše: Více
Super, děkuji za zpětnou reakci. Je pravda, že to mam i já dost nárazově někdy me to opustí a pak zase mam chut
Neviděla právě jak to připravuji. Proto se ptám. Většinou to objednávám přes kurýry.
cim jsem dyl těhotná tak blbnu článku je dost a na vsechno co se tyce tehotenstvi a hlavně co se smí a nesmí. No je pravda, že někde ve stánku bych měla větší strach.
Příspěvek upraven 07.02.25 v 08:41