Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, dnes mam narozeniny a pritel nevi co mi ma dat a ja nevim co si prat prosim nejake rady napr. Retizek s pod vubec nevim co si prat ![]()
@ka2ka píše:
Večeři a welnes
Presne neco takoveho relax ve dvou
jezis ja bych jela hned ![]()
Kde to jsme, když se někdo musí zeptat naprosto cizích lidí, co si má přát?
Tak asi neco co te zajímá, baví, neco co sbiras, ráda jíš… jak to mame vědět, když te vůbec neznáme. Ja třeba dostala obri kytku, krabici oblíbené kosmetiky a štěně ![]()
O dárky si nikdy neříkám a už vubec na sebe neupozornuju. Musíš přece sama vědět, co máš ráda ![]()
@Pajinka222 ty nevíš co chceš
jak to pak mají vědět cizí lidé
. tak řekni že to necháváš na něm čím Tě překvapí ![]()
Jejda, tak jděte spolu na hezkou večeři nebo do divadla, ať tě pozve, to je stejně lepší, než hromadit nějaké krámy. ![]()
@ka2ka australského ovcaka, ale ještě je u chovatele na 14 dni
@Pajinka222 píše:
Dobry den, dnes mam narozeniny a pritel nevi co mi ma dat a ja nevim co si prat prosim nejake rady napr. Retizek s pod vubec nevim co si prat
cestu kolem světa? Let balonem? Asi budeš muset sama hrábnout do mozkových závitů a zapřemýšlet, co by ti udělalo radost…
@Pajinka222 píše:
Dobry den, dnes mam narozeniny a pritel nevi co mi ma dat a ja nevim co si prat prosim nejake rady napr. Retizek s pod vubec nevim co si prat
všechno nejlepší
jak mám vědět co si máš přát k narozeninám?
chudák chlap
@Tichošlápek píše:
@ka2ka australského ovcaka, ale ještě je u chovatele na 14 dni
@Regina Hero píše:
cestu kolem světa? Let balonem? Asi budeš muset sama hrábnout do mozkových závitů a zapřemýšlet, co by ti udělalo radost…
lepší je udělat průzkum na EM ![]()