V čem chodíte na svatbu?

1074
3.6.18 07:51

V čem chodíte na svatbu?

Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
3.6.18 07:55

Zrovna řeším, brácha za měsíc…tak k černejm kalhotám něco volnějšího nahoru..já přemýšlím jestli tak nějak podobně, nebo šaty raději…mám 67 kilo na 164 cm a děsnej problém, šoupou se mi vnitřky stehen o sebe, takže bych radši ty kalhoty ale zase já ráda za dámičku… no furt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
3.6.18 07:56

Mě zrovna čekají dvě svatby. Na obě jdu ve slavnostnějších šatech, na každou v jiných, protože tam bude stejný okruh přátel a navíc na tu jednu svatbu musíme přijít „v barvě“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.6.18 08:02

Já teda ještě musím lovit na netu asi šaty, ne nový, na vinted.cz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
3.6.18 08:06
@baculkaji píše:
Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy

Já jdu příští víkend…přítel vdává dceru…ještě jsem se nerozhodla co na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.6.18 08:08

Ja si ted poridila saty, bilo tmavemodre. Ta modra vypada spis z dalky jako cerna. Je mi to fuk, sedi mi a to je hlavni. Ted k tomu hledam nejake bile sacko nebo bolerko a bile boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
3.6.18 08:17

Já právě mám samozřejmě i silnější stehna a nejsem si jistá, že bych vydržela v červenci v šatech s těma stehnama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.6.18 08:19

@baculkaji no daj se vzít krátký elasťáky, nebo jsou i kalhotky s nohavičkama do půli stehen..nebo bandaletky, něco jak jen okraj ze samodržících punčoch, no…někdo si pudruje stehna, nebo natře pevným antiperspirantem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.6.18 08:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.6.18 08:21

Presne tak, staci si vzit kalhotky s nohavickou nez se parit v kalhotach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.6.18 08:21

Beru si vždy šaty. Většinou nějaké světlejší, tedy samozrejme ne bílé, ale třeba bledě modré apod. Jinak mamka je taky silnější a stehna si pudruje dětským zasypem, aby se ji neoprudily třením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
3.6.18 08:32

Do kterých obchodů chodíte vy silnější kupovat třeba ty šaty na svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.6.18 08:34

@Tarjei k šatům na svatbu bys měla mít silonky, tak jako tak ;) pokud je to nejaka volnocasova svatba na louce, tak asi nemusíš, mě se taky dřou stehna o sebe a řeším to silonkama za pár korun, nohavice ustřihnu lehce nad půlkou, záleží na délce sukně a je to, nechtělo se mi pořizovat alhotky s nohavickou, tak to dělám takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.6.18 08:36

@debra.morgan hmmm taky fakt..hele mně se ty ufiklý silonky rolovaly směrem hore, nejsem obézní, teď mi dr ve špitále psal přiměřené výživy čímž mě rozveselil :D ale mám prostě tuk na vnitřní straně stehen, bochánky to dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.6.18 08:39

Chodím v různých šatech..
Ale na každé svatbě je i nějaká ženská v kalhotách. A pěkným vrškem to vypadá dobře. Ale nedávno měla jedna paní spol. cerne kalhoty s košilí, která vypadala jak 30 let stará. A přidalo jí to minimálně 10 let a ani moc slavnostně to nevypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný