Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy
Zrovna řeším, brácha za měsíc…tak k černejm kalhotám něco volnějšího nahoru..já přemýšlím jestli tak nějak podobně, nebo šaty raději…mám 67 kilo na 164 cm a děsnej problém, šoupou se mi vnitřky stehen o sebe, takže bych radši ty kalhoty ale zase já ráda za dámičku… no furt nevím…
Mě zrovna čekají dvě svatby. Na obě jdu ve slavnostnějších šatech, na každou v jiných, protože tam bude stejný okruh přátel a navíc na tu jednu svatbu musíme přijít „v barvě“
Já teda ještě musím lovit na netu asi šaty, ne nový, na vinted.cz ![]()
@baculkaji píše:
Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy
Já jdu příští víkend…přítel vdává dceru…ještě jsem se nerozhodla co na sebe
Ja si ted poridila saty, bilo tmavemodre. Ta modra vypada spis z dalky jako cerna. Je mi to fuk, sedi mi a to je hlavni. Ted k tomu hledam nejake bile sacko nebo bolerko a bile boty.
Já právě mám samozřejmě i silnější stehna a nejsem si jistá, že bych vydržela v červenci v šatech s těma stehnama…
@baculkaji no daj se vzít krátký elasťáky, nebo jsou i kalhotky s nohavičkama do půli stehen..nebo bandaletky, něco jak jen okraj ze samodržících punčoch, no…někdo si pudruje stehna, nebo natře pevným antiperspirantem…
Presne tak, staci si vzit kalhotky s nohavickou nez se parit v kalhotach ![]()
Beru si vždy šaty. Většinou nějaké světlejší, tedy samozrejme ne bílé, ale třeba bledě modré apod. Jinak mamka je taky silnější a stehna si pudruje dětským zasypem, aby se ji neoprudily třením
Do kterých obchodů chodíte vy silnější kupovat třeba ty šaty na svatbu?
@Tarjei k šatům na svatbu bys měla mít silonky, tak jako tak
pokud je to nejaka volnocasova svatba na louce, tak asi nemusíš, mě se taky dřou stehna o sebe a řeším to silonkama za pár korun, nohavice ustřihnu lehce nad půlkou, záleží na délce sukně a je to, nechtělo se mi pořizovat alhotky s nohavickou, tak to dělám takto..
@debra.morgan hmmm taky fakt..hele mně se ty ufiklý silonky rolovaly směrem hore, nejsem obézní, teď mi dr ve špitále psal přiměřené výživy čímž mě rozveselil
ale mám prostě tuk na vnitřní straně stehen, bochánky to dělá..
Chodím v různých šatech..
Ale na každé svatbě je i nějaká ženská v kalhotách. A pěkným vrškem to vypadá dobře. Ale nedávno měla jedna paní spol. cerne kalhoty s košilí, která vypadala jak 30 let stará. A přidalo jí to minimálně 10 let a ani moc slavnostně to nevypadalo.