Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tarjei píše:
@Saffiraa to nechci, já chci machrovat, nechala jsem si nedávno odstranit hnusný křečáky, takže já prostě musím ukázat ty svoje hnááááte
Tak to je jasné, já vyrážím pro botky zítra, snad něco pořídím. ![]()
@vverru Prosím tě, jak je dlouhá dodací doba u Bonprixu, prvně jsem tam objednala plavky, tak nevím, kdy je mám čekat? ![]()
@baculkaji píše:
Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy
Ahoj,
chodím v šatech. Jako náctiletá v kalhotech - černé nebo pískové kalhoty a k tomu jsem si brávala výraznější slim košile.
Ted jsem byla dva roky zpět švagrům a měla jsem šedé koktejlky ![]()
@Saffiraa píše:
@vverru Prosím tě, jak je dlouhá dodací doba u Bonprixu, prvně jsem tam objednala plavky, tak nevím, kdy je mám čekat?
Mě to chodí do týdne max
jednou jsem objednala v pondělí a ve středu byly doma ![]()
@baculkaji píše:
Ahojky holky…otázka je jasná…jdeme na svatbu mého švagra…v čem chodíte na svatbu? Chodíte opravdu nějak extra svátečně? jsem silnější- mám černé kalhoty, ale potřebuju nějaký vršek k tomu…díky za tipy
Chodím v šatech, já teda běžně nosím sukně a šaty, kalhoty mám jenom na kolo
zkus mrknout na nějakou halenku nebo tuniku na klingel, bonprix…nějaké letní šaty by jsi pak neunosila?
@chs.jasmin píše:
Mě to chodí do týdne maxjednou jsem objednala v pondělí a ve středu byly doma
Teď v poslední době jsem objednávala asi 3× a pokaždé do týdne doma, spíš dřív
@baculkaji Většinou sázím na šaty v délce alespoň ke kolenům. Vyhýbám se černé a samozřejmě bílé
. Volím většinou nějakou buď pastelovou (korálová, růžová, žlutá) nebo sytou (modrá, zelená) barvu, nebo potisk (třeba květované šaty). Pokud bych měla volit halenku, vybírala bych něco svěžího, letního, ale zároveň elegantního, s tříčtvrtečním nebo dlouhým rukávem, nebo třeba netopýřími rukávy. Já většinou nakupuju v Cellbes.
Šaty, případně elegantní overal s dlouhými nohavicemi bych si pořídila, kdybych narazila na nějaký cenově zajímavý a hezký
Za sebe doporučuji jednoznačně šaty. Osvědčený je zoot.cz, dobry výběr, rychlost a můžeš si jich bez placeni objednat a vyzkoušet x, ty nechtene neplatit a nechat rovnou v jejich „výdejně radosti“.
Šaty proč ne, ale já šaty nenávidím, takže za mě jedině sukni a nějaky pekny top ![]()