Medvědí soutězka - kdo byl?

4497
11.6.14 14:27

Medvědí soutězka - kdo byl?

Ahoj všichni, kdo jste absolvoali. Jedu v červenci s přítelem do Štýrska a budeme prolézat Medvědí soutězku. Zajímalo by mě co všechno za „hrůzy“ mě tam čeká jak je to náročné apod. Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Menora
11.6.14 14:35

@LenkaN26
Tak to už je ale fááákt hodně dlouho, co jsem tam byla. Nijak extra fyzicky náročné mi to tedy nepřišlo, ale ten dojem z té nádhery všude okolo, ve mně zůstal dodnes. Skutečně to stojí za to. Takže si to tam pořádně užij, určitě se Ti to bude líbit 8)

• Citovat
  • Upravit
4497
11.6.14 14:38

@Menora Díky za reakci :-) Já mám fyzičku celkem dobrou, spíš mám obavu jestli jsou tam hodně výšky. Teď už je to lepší po tom, co mě můj drahý „otužuje“, ale dřív jsem nevylezla ani na rozhlednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
11.6.14 14:40

@LenkaN26
Ne, výšky tam podle mě nejsou, sama mám závratě, tak bych si to snad pamatovala, ale už je to snad 15 let nazpátek, tak za svoje vzpomínky neručím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4497
11.6.14 14:48

@Menora díky, už se těším jak malé dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
11.6.14 14:51

@LenkaN26
Máš na co ;). Je to nádhera.

• Citovat
  • Upravit
9166
11.6.14 17:14

My byly před měsícem, je to záhul na nohy, ale dá se to zvládnout. Je to krásná příroda, my dokonce narazili v lese na kozorohy(všichni - jééé, kamzíci, ale byly to opravdu kozorozi) a byly od nás asi 20m..nádhera. Žasla jsem i nad florou, rostli tam blatouchy jak dvacetikoruny, krása.
Co se týče výšek, jsou tam místa, ale závratí netrpím, takže mě to nic nedělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.6.14 17:16

Není to spíše soutěSka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.6.14 17:21

soutěska

Můžu poslat i úryvek videa na mail, pokud chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.6.14 17:22

Ten kozoroh je uprostřed fotky, dost splývá, ale dobré oči ho najdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.6.14 18:51

Jo, soutěska, omlouvám se :-) Mám zánět průdušek, jsem na kodeinu takže jsem lehce mimo :-D Díky za fotky, už se taky těším jak budu fotit. Kozoroh je vidět krásně a doufám, že taky nějakého objevíme :-) Za video budu ráda, pošlu ti mail na SZ. Já se o nohy nebojím, nedávno jsme jeli na Pálavu, že si dáme 8km okruh a bylo z toho 17 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.19 10:33

Ahoj… jedu zítra na soutesku..strasne se tesim, ale jsem v 26tt tak z toho mam lehce strach :D… nebyl tam někdo tehotny???:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
24.5.19 11:20

Ahoj, byli jsme tam asi 3 roky zpátky, bylo to nádherné, místy tam byli trochu problematické pasáže, jen je problém, že z některých míst se nedá vrátit zpátky. Jedna cesta vede nahoru a jiná dolů.. My tam byli v létě a bylo horko, tak i když jsem nebyla těhotná tak trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
24.5.19 13:09
@hrisnice.m píše:
Ahoj… jedu zítra na soutesku..strasne se tesim, ale jsem v 26tt tak z toho mam lehce strach :D… nebyl tam někdo tehotny???:)

Jsi blázen…mmch, já si uhnala za et achilovky, je to přechod přes 200 žebříků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario