Megabloks micro x Lego

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
22.10.12 20:06

megabloks micro x Lego

Nevíte někdo, jestli kostičky Megabloks micro jsou stejně velké jako u Lega a kompatibilní? Máme Lego creator. Rozměry u menšího Megabloku jsem nikde nenašla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
22.10.12 21:21

Ahoj, my máme megablogs mini, a ty jsou kompatibilní s duplem…takže ty menší mb by snad s legem bejt měly :think:

Příspěvek upraven 23.10.12 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.10.12 13:11

My máme právě Lego creator, to jsou ty nejmenší kostky a Megabloks se mi líbí sady se Spidermanem a u toho píšou micro. Tak snad to k tomu půjde. Třeba se ještě někdo ozve, kdo ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plaskova
6.12.12 16:33

Megabloks micro x Lego

Megabloks micro je kompatibilní s Lego creator a megabloks mini s Lego duplo. My máme megabloks hasiče a stavbu a ruzné kostky(micro) a stavíme na Lego podložky a ty mini na lego podložky Duplo. Megabloks má trochu jinou ideu a jiné série, já ho vřele doporučuji jako kvalitní stavebnici :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2230
27.1.15 18:40

Prosim, mate zkusenost jak to sedi? Velikostne jsem pochopila ze mb micro na lego ano, ale jde mi o to jestli jdou kosticky dobre spojovat atp. Treba dreven3 koleje od ruznych vyrobcu nam pasuji ale nektere do sebe musim pasovat silou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí