Mělo emimino pravdu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6608
24.1.24 05:49

Mělo emimino pravdu?

Dobré ráno, mám své bdící okno, přečetla jsem už kus učebnice a tak mě napadlo…

Jak dopadly vaše diskuze na emiminu? Poradilo emimino a mělo pravdu?

Asi primárně mířím na různé vztahy. Kdysi daaaavno jsem sem dala diskuzi, jak si nemohu vybrat mezi dvěma chlapy. Do jednoho se zamilovávám a on do mě, jen vždy na střídačku. Ten druhý je stabilní, ale vztah má jiné překážky - vzdálenost.

eMimino naznalo, že jsem nevyzrálý puberťák a mám si najít třetího :mrgreen: nestalo se, překonala se ta vzdálenost a jsme spolu už hodně let. A jsem za to šťastná.

Dali jste na rady emimina, nebo si to udělali po svém? A ať už šlo o cokoliv vyřešilo se to k vaší spokojenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
24.1.24 06:13

Nic tak zasadniho jsem tady neresila :mrgreen: Ale obcas, kdyz jsem se ptala, tak jsem krome obvykleho balastu tech dokonalych matek/amaterskych psychologu/off topic odpovedi vzdy dostala i par rozumnych, bud primo uzitecnych k reseni, nebo treba i k nakopnuti na trochu jiny pohled…chce to holt filtrovat no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
24.1.24 06:46

Kdyz se tady nekdy na neco ptam, chci znat nezaujaty nazor treti strany. Rozhodnu se ale stejne vzdycky podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
24.1.24 06:59

Takove ty rozhodovaci veci na emikinu zasadne neresim. Z logiky veci to nejde.tdy nejsou zadni poradci, jsou tu lidi, kreri si řeší vlastni problemy ( vcetne me). Clovek, ltery má k dane veci neuralni postoj logicky do te diskuze ani neleze
Ma nejaky postoj, ovlivneny vlastni zkusenosti. Ta ale byva odlisna od te me situace, ikdyz si to on nepripousti.
Kdysi jsem zalozila diskuzi, ptala jsem se na zkušenosti se spolecnou péči. Schvalne jsem se ptala na zkušenosti jinych, ne na doporuceni pro mě. No a co myslis… tri uzivatelky odpovedely na to, co jsem se ptala. Zbytek stranky mistnich věštkyň, ktere sice o spolecne péči nikdy neslyseli, ale jasne vi, že to fungovat nemůže, zbytek moralizoval, zda se smim nebo nesmim rozvést. Pravdu neměli, ale ja jsem se na ni ani neptala

Nicmene, ptala jsem se kolikrát na prakticka doporuceni- jakou knihu, film, dárek, fitnes, wellnes, kde sehnat něco… a to funguje skvele…

Příspěvek upraven 24.01.24 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
24.1.24 07:12

@Lama Lama jj, je mi to jasné, já jsem sem psala, bylo mi 21, nešťastná, zamilovaná :lol: :lol: :lol: a neznala jsem to tu. Taky jsem to po třech stranách zavřela a stejně se řídila vlastní hlavou.

Jen mě to zpětně pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
24.1.24 07:13
@Temnástranasíly píše:
Dobré ráno, mám své bdící okno, přečetla jsem už kus učebnice a tak mě napadlo…

Jak dopadly vaše diskuze na emiminu? Poradilo emimino a mělo pravdu?

Asi primárně mířím na různé vztahy. Kdysi daaaavno jsem sem dala diskuzi, jak si nemohu vybrat mezi dvěma chlapy. Do jednoho se zamilovávám a on do mě, jen vždy na střídačku. Ten druhý je stabilní, ale vztah má jiné překážky - vzdálenost.

eMimino naznalo, že jsem nevyzrálý puberťák a mám si najít třetího :mrgreen: nestalo se, překonala se ta vzdálenost a jsme spolu už hodně let. A jsem za to šťastná.

Dali jste na rady emimina, nebo si to udělali po svém? A ať už šlo o cokoliv vyřešilo se to k vaší spokojenosti? :)

já jsem se tu nikdy na vztahové záležitosti neptala, takže tohle nedovedu posoudit -
ale praktické rady do života jsem tu načerpala dobré často, například o výplatě dovolené mezi mateřskou a rodičákem jsem se dozvěděla tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
24.1.24 07:13
@Cullenova píše:
Kdyz se tady nekdy na neco ptam, chci znat nezaujaty nazor treti strany. Rozhodnu se ale stejne vzdycky podle sebe.

Jasný, ostatní mohou kecat, ale žijeme sami za sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
24.1.24 07:15
@stinga píše:
já jsem se tu nikdy na vztahové záležitosti neptala, takže tohle nedovedu posoudit -
ale praktické rady do života jsem tu načerpala dobré často, například o výplatě dovolené mezi mateřskou a rodičákem jsem se dozvěděla tady

Já už pár let oslnuji znalostmi o miminech i větších dětech, přestože jsem žádné neměla. Prokrast na emiminu dělá své :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
24.1.24 07:17
@Temnástranasíly píše:
Já už pár let oslnuji znalostmi o miminech i větších dětech, přestože jsem žádné neměla. Prokrast na emiminu dělá své :mrgreen:

Hlavně dobře víš, že pocurany test patří prvně co? No vyfotit na eMimino a zeptat se na čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
24.1.24 07:17
@Temnástranasíly píše:
Já už pár let oslnuji znalostmi o miminech i větších dětech, přestože jsem žádné neměla. Prokrast na emiminu dělá své :mrgreen:
:mrgreen: to ano, také mám spoustu znalostí odtud,
i o politice, kterou jinak vůbec nesleduju :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
24.1.24 07:31
@stinga píše:
ale praktické rady do života jsem tu načerpala dobré často, například o výplatě dovolené mezi mateřskou a rodičákem jsem se dozvěděla tady

Vztahové věci bych tu neřešila, to by mě ani nenapadlo, ale na praktické věci to je výborné.

Např. letos jsem díky stromečkové diskusi po dlouhé době opět koupila umělý stromek 3D a už když jsem ho vybalovala jsem litovala, že jsem to neudělala dávno.

Díky @Kelsey jsem vyzkoušela nový typ sladkostí na stromek a pro velký úspěch nebudu už kupovat nic jiného, přemýšlet nad klasickými kolekcemi, které pak bývají často divné, nemá smysl…

Anebo u zdrav. problémů mi stačilo projet starší diskuse, spoustu věcí už někdo někdy řešil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
24.1.24 07:34
@stinga píše: :mrgreen: to ano, také mám spoustu znalostí odtud,
i o politice, kterou jinak vůbec nesleduju :)

Jednou jsem oslnila velkými znalostmi ohledně genetických testů.

Pohovořila jsem zasvěceně o typech, které se provádí v těhotenství a o těch, které po porodu a i o přibližných cenách a přítomní jen zírali.

Nevěděli, že to je díky @Klopotkova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.1.24 07:36

Ŕeším tu jen věci kolem dítěte a v podstaqtě praktické nikdy jsem tu neřešila nějakký problém vztahový nebo majetkový nevbo jakýkoliv. A co se týče dítěte tak oni ani rady nebyly stejné.

• Citovat
  • Upravit
1389
24.1.24 07:59

@Temnástranasíly No jo, ale kdyz ses ptala na radu, jeste tady nebyl Vztahovy expert. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
24.1.24 08:05
@Cenarius píše:
Hlavně dobře víš, že pocurany test patří prvně co? No vyfotit na eMimino a zeptat se na čárky.

Lze to i se zpětnou účinností? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky