Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivča86 Tak to držím palce
Já teprve v pondělí jdu na ultrazvuk, jestli vůbec na menopur reaguju
![]()
@kaczule1 píše:
@Ivča86 Tak to držím palceJá teprve v pondělí jdu na ultrazvuk, jestli vůbec na menopur reaguju
![]()
Dekuju ![]()
Neboj se !!!! Urcite tam folici budou ![]()
ahojik můžu se přidat? za měsíc jdu na 1. IVF a chci se zeptat jak probíhá embriotransfer do těla matky? je při tom náké opatření? myslíte že mi napíšou neschopenku? protože nemám už žádnou dovolenou…
@sandra s. Já určitě na neschopenku půjdu, pokud bude proč
Myslím, pokud budou nějaké vajíčka a pokud se oplodní ![]()
no já chci jít taky.. jsem zdravotní sestra a nerada bych zvedala těžký lidi… ještě bych si to vyčítala… a co ty máš za onemocnění…???
@sandra s. Ani nevím
problémy s ovulkou, ale s clostikem ovulka byla a stejně se nepovedlo
manžel má spermio super, tak alespoň, že tak ![]()
no já mám polycystické vaječníky a dnes jsme se rozhodly pro IVF tak už se těším a věřím tomu že to vyjde ale bojím se hyperstimulačního syndromu…ale to je pořád něco …za 20dní si začnu píchat injekce. prosím tě kolik tě stály ty injekce? on mi říkal že si budu píchat 2 týdny perem…napiš mi prosím jak si to pícháš ty?
@sandra s. každý CAR to má jinak, já mám zatím injekce na 7 dnů a v pondělí kontrolu a uvidím jak dlouho ještě budu pichat
Nepíchám ale perem - ten je dražší ale menopurem - jsou to klasické injekce a teď ten doplatek na 7 dní je 1500,– Kč, s tím, že kdybych musela píchat dál, tak pak už to pojišťovna nehradí a musela bych platit celé bez úhrady pojišťovny…
Já se ani tak nebojím hyperstimuláku jak třeba, že nebudou vajíčka, že se neoplodní, aby předoperační bylo v pořádku… ![]()
@sandra s. Ahojky ![]()
Tak já jsem dneska 10.den stimulace
.Taky si píchám Menopur (injekce,ne pero) ![]()
Jinak já za Menopur nedoplácela ani korunu
..Každý CAR ty doplatky má jinak ![]()
Tohle 2.IVF mě injekce nestály nic,za léky (Utorš,Prednison,Pregnyl) jsem doplácela celkem 200kč
a budeme mít prodluženou kultivaci 2500kč + mražení 6000kč + katetr 500kč (když bude co mrazit)..Když to sečtu celkem tak nás to vyjde na necelých 9500kč
![]()
Jinak transferu (ET) se neboj
u nás v CAR je to tak,že přijdu na „sálek“,lehnu na kozu zavedou katetr s Embrouškama,vstříknou je (pod Ultrazvukem) přes čípek dovnitř a ležíš tam cca 20 minut a pak jdeš domu
..
Pokud vím tak někde dávají neschopenku už od OPU (odběru folíků) ![]()
@JayLee píše:
Holky moc vam tu vem drzim palecky at to s Menopurem nebo bez, tak dotahnete do zdarneho konce![]()
Estli pujdeme nekdy do druhyho IVF, tak ho taky asi fakt zvazim
Dekujeme ![]()
Ja kdybych mela jit jeste nekdy na IVF (doufam ze nee) ,tak by sla znova do Menopuru ![]()
joo děkujeme … ale já se docela těším na IVF třeba to už vyjde a já budu štastná… těším se… ale mám i strach aby to vyšlo jak má…
@Marruš píše:
@Ivča86 a co je u tebe nového?
Tak u me nic moc noveho ![]()
Jeste dneska picham 150IU Menopuru,zitra ve 22.hodin Pregnyl a v pondeli OPU ..
Vcera me celej den bolely vajecniky,tak jsem jen polehavala a dneska me neboli nic,tak doufam,ze je vse OK ![]()
@Ivča86 moc na tebe myslím a držím palce, pěsti, prostě všechno ![]()