Menopur a IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
25.5.12 21:13
@Marruš píše:
Kači, my jsme nechali 8 ICSI a nakonec mi stejně transferovali 2 přirozeně oplodněné a z těch 8 se vyvíjeli jen asi 3 nebo 4 :think:

Tos mi ani neměla říkat, teď se budu celý víkend bát :zed: Ale to budu tak nebo tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
25.5.12 21:16
@kaczule1 píše:
Tos mi ani neměla říkat, teď se budu celý víkend bát :zed: Ale to budu tak nebo tak :think:

Nééé, já tě nechtěla vyděsit :oops: To, že to tak bylo u nás, neznamená, že to tak bude i u vás. A hlavně, nevím, jak je to u vás. Manžel mě nadstandard SPG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.5.12 21:18

@Marruš No u nás to je spg stejné :palec: No ale my máme jen 8 vajíček a dr. hned řekl, že je oplodníme ICSI :nevim: Ani nijak jsme neprotestovali. Já se celkem bála, že se neoplodní přirozeně, když jsem za celé 3 roky ani jednou neviděla na tt // i když alespoň díky hormonům ovulka byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
25.5.12 21:20

@kaczule1 Vem to tak, že mi se z 21 vajíček oplodnilo 13 a nakonec vydrželo 3 co zmrazili a asi 6 blastocyst. 2 byly k transferu a zbytek už bohužel zamrazit nešel. A klid. Kdybych to měla jako vy, tak bychom se zachovali úplně stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.5.12 21:21

No nezbývá než doufat :nevim: Nemá smysl myslet na nejhorší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
25.5.12 21:23
@kaczule1 píše:
No nezbývá než doufat :nevim: Nemá smysl myslet na nejhorší :palec:

To hlavně ani nesmíš ;) Přece jen jsou ta vajíčka tvoje. A protože jim věříš, tak ony se těší na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.5.12 22:09

ahojik holky tak jsme zpátka z Tunisu bylo to super ale hlavně jsme si odpočali…
chci se zeptat 15.6. si jedu do CARU pro píchaný léky a začnu si píchat.. a chci se zeptat kdy si mám nechat napsat neschopenku?jestli až po těch injekcích nebo už s těma injekcema? já jenom abych byla co nejvíc v klidu a právě nevím kdy jste si to nachali napsat vy?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.5.12 06:20

@sandra s. já se během stimulky PN neměla, jsem doma až od OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.5.12 22:09

IVF

Ahojky, čtu příspěvky a našla jem odvahu také napsat. Jsem po 2 neúsp. IUI a rozhodli jsme jít na IVF, takže už 5× mám za sebou menopur, zítra jdu na car na ultrazvuk jak to vypadá. Nemám ještě vůbec představu, co bude dál, jak nechat oplodnit vajíčka a nebo zda kultivovat déle. Rozhodně všem držím pěstí ke zdárné cestě. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.12 09:11

AHOJ, mohla bych se pridat do vasi diskuse. Jsem tu novacek. Tedy i co se IVF tyka. Mam ted cerstve uz treti zamlkle tehu po ctvrte IUI po ctyr a pul letech snazeni. Je mi uz 37 a tak je asi nejvyssi cas na IVF. Takze se na prvni chystam, pocitam ze mi ho povoli nejdriv v zari. Uz jsme ze vseho vycerpani. Muzete mi prosim poradit, jak cely proces probiha? Tedy prakticky. Stravim li honde casu u lekare, kvuli praci, bude-li treba neschopenka nebo tak - zamestnavatel ty doktory moc nerad vidi a ted jich mam za sebou uz dost. Chodily jste do prace pred ci po? A jak na to vase telo reagovalo? Vim, ze je to do jiste miry individualni, ale abych mela alespon predstavu. Budu vam vdecna za kazdou dobrou radu ci zkusenost. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
31.5.12 10:02

@Tyka :mavam: Ahoj :) Mrzí mě čím jsi si prošla :( :hug:
Jinak já měla 2.IVF,teď jsem po ET (embriotransfer) 6.den ,tak chci po víkendu zkusit testík :D :andel:
Já měla u obou IVF dlouhý protokol :) ..To znamená,že mi 27.DC píchly Zoladex (pozastavily funkci vaječníků) ,pak jsem šla za 14.dní na KO (mezitím proběhla MS) a hned jsem začala Stimulovat :) ,běhěm stimulace jdeš cca 2-3× na UTZ,aby viděly jak rostou Folikuly a řekly ti kdy bude OPU (odběr vajíček).
S neschopenku nemám zkošenost,protože do práce nechodím,ale ženský jí většinou mají od OPU,aby už pak byly v klídku doma a odpočívaly :lol:
Tak snad jsem ti trochu pomohla to vysvětlit :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.5.12 19:11

Irčo, moc děkuju za vysvetleni. Ja jsem jeste porad v 6tt po IUI a muj doktor mi jeste dal par procent nadeji, ze to nemusi dopadnout spatne. Pristi ctvrtek si jdu pro ortel. Snazim se rikat, ze nadeje umira posledni, ale uz chci byt pripravena na to, kdybych musela na IVF. Jeste jednou diky a drzim pesti s testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
31.5.12 20:22

Jee Tyko,tak to jsem nevedela :hug: ,to se omlouvam :( ..
To ti strasne mooooc drzim palecky :hug: a doufam,ze pristi tyden bude vsechno v poradku :kytka: :andel: ..Mocinky bych ti to prala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
31.5.12 20:23

@Ivča86 teď jsem ti tady dlouho nic nenapsala, ale sleduju a pořád strašně moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
31.5.12 21:05
@Marruš píše:
@Ivča86 teď jsem ti tady dlouho nic nenapsala, ale sleduju a pořád strašně moc držím palce :hug:

Děkuju ti móóóc :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital