Menstruace - 2 měsíce pauza?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.25 22:35

Menstruace - 2 měsíce pauza?

Krásný večer, milé dámy!
Prosím anonym, je to citlivé, jinak smazat diskuzi.
Má poslední menstruace proběhla od 29.1. do cca 5.2. (do té doby pomerně pravidelná). Ovšem do dnešního dne nic, příznaky mám teď pár dnů - záda mě bolí, podbřišek taky. Proto jsem si říkala, že MS třeba brzy dojde, ovšem s mesíční pauzou. :nevim: V únoru jsem brala 2× Dalacin, mám teď pořád stres, zhubla jsem cca 5-6 kg (nyní vážím 54 kg). :roll: Poslední styk byl na začátku ledna, od té doby nic (byl chráněný). Těhotenské příznaky nemám. K lékaři objednaná jsem, ovšem, máte nějaké rady na to, aby cyklus fungoval lépe? Spíš něco přírodního (čaje atd.) a myslíte si, že za takové zpoždění může třeba stres a léky? Máte zkušenosti?
Děkuji všem! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1743
30.3.25 07:13

Nepíšeš kolik ti je, jestli 40+ nemůže to být nastupující menopauza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
30.3.25 07:51

Léky, stres, výraznější ztráta hmotnosti…to vše to být může. Test bych si pro jistotu udělala, on se doktor stejně asi bude ptát, i když vzhledem k tomu načasování asi fakt tehu nehrozí, to by se muselo sejít několik málo pravdepodobnych věci najednou.
Jinak bylinek na srovnávání cyklu je několik, zkušenost nemám, ale hodně se tady resi kapky Gynex…ja zkoušela akorát kontryhel, ale to spíš k podpoře otěhotnění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 09:16
@Heduš Homolková píše: Více

Ano, to jsem zapomněla - je mi 25. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.25 13:57

Tak MS dorazila dnes, téměř na datum, ovšem s březnovou měsíční pauzou. :nevim: Řešily byste to intenzivně, nebo počkaly, jak se rozjede, či jaký bude další cyklus? Zkusit tu přírodní léčbu? Díky! :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa