Zánět močové trubice/kapavka?

Anonymní
27.3.25 16:34

Zánět močové trubice/kapavka?

Zdravím, dobrý den,
posledních pár dní mě trápí neskutečná bolest a řezání při močení, objevila se i dost výrazná krev v moči, na toaletním papíru vždy utírám krev, občas i něco jako malinkou sraženinu krve. Vše vychází z močového měchýře. K tomu bolest v podbřišku a zad.
Včera kontaktován telefonicky gynekolog, předepsal urifos, ani mě neobjednal na jakýkoliv odběr/test a to ani přes to, že jsem ho upozornila na možnost nějaké pohlavní choroby, vzhledem k tomu, že mě přítel před pár dny podvedl.
Prosím, vyjadřujte se pouze k tématu “nemoci”, už tak pro mě není celá situace jednoduchá.
Někdo podobnou zkušenost? I když doufám, že ne 😀 nejraději bych si pro jistotu zajela na pohotovost..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
27.3.25 16:37

Podle mě běžný zánět močáku. Se divím, že jsi čekala pár dní, já to měla jednou a hned ten den hupky k doktorovi. Pomáhá na to pít, co nejvíc aby se tam nemnožily ty bakterie, ideálně urologické čaje, brusinky jíst na husto a být v teple/pod dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
27.3.25 16:47
@Anonymní píše: Více

Klidne i zanwt mocaku, ledvin..naber si moc a jdi k prakticke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
27.3.25 16:49
@Pajjjina píše: Více

To chce a radeji klidne i 14 dnu. Ja mela tyden antibiotika ale pak jsem uz sla do prace, chodila venku a nebylo to uplne ok jeste dalsi tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.3.25 19:23

Já měla zánět močáku několikrát, donesla moč obvodnímu, a mám pocit, že použil rychlotest a hned diagnostikoval zánět močáku a dal mi antibiotika. Nevím, jestli si pamatuji dobře. Na pohlavní choroby si myslím musíš počkat na odběr nějakých 14 dnů od rizikového pohlavního styku, přijde mi divné, že by se to projevilo tak rychle, nicméně odborník nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.3.25 19:28

Jinak nějaké sraženiny krve a viditelnou krev, bych snad opravdu na pohotovost viděla, v takovém stádiu jsem zánět močáku neměla… 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4353
28.3.25 15:22

Nemyslim si ze je duvod hned panikarit :hug:

vidim to na zanet mocovych cest, s moci k praktikovi nebo na pohotovost (pro lidi co to chytnou odpoledne a do rana by lezli bolesti po strope jako ja), dostanes ATB a brzy bude lip
tohle neni na gyndu…

a ano, pokud to ten tvuj strkal ty bokovce nekam, tak bych i obycejnou E. coli bych povazovala za sexualne prenosnou nemoc :think:

Příspěvek upraven 28.03.25 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4353
28.3.25 15:24

A pokud je pritel stale jeste pritel, tak at si ty testy na breberky vybeha sam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí